Hertuginne Meghan og prins Harry:

Derfor tar de en pause

Meghan og Harry skal etter planen ta med lille Archie til USA.

REISER BORT: Prins Harry og hertuginne Meghan skal ha behov for mer familietid. Foto: NTB Scanpix
REISER BORT: Prins Harry og hertuginne Meghan skal ha behov for mer familietid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For en måned siden tilbrakte hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) flere dager i Afrika sammen med sønnen Archie. Hertugparets tur fikk enorm oppmerksomhet i internasjonal presse, slik som det meste de foretar seg gjør.

Nå ser det imidlertid ut til at den lille familien, som i motsetning til mange andre kongelige, lever et forholdsvis privat liv, ønsker mer familietid utenfor offentlighetens søkelys.

Ifølge Daily Mail vil hertugparet nå ta seg seks ukers ferie for å få litt «etterlengtet familietid» sammen.

- Hertugen og hertuginnen har et fullt program frem til midten av november, men vil etter dette ta fri for å få litt etterlengtet familietid, sier en kongelig kilde ifølge avisa.

VISTE FREM ARCHIE: Helt siden Meghan og Harry fikk lille Archie sammen har de vernet godt om ham. Da de nylig var i Afrika viste de han derimot endelig frem igjen. Foto: NTB Scanpix
VISTE FREM ARCHIE: Helt siden Meghan og Harry fikk lille Archie sammen har de vernet godt om ham. Da de nylig var i Afrika viste de han derimot endelig frem igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter det Daily Mail kjenner til er det ventet at paret vil feire jul sammen med dronning Elizabeth og andre medlemmer av kongefamilien på Sandringham i Norfolk, men at de neste måned vil ta med lille Archie til Los Angeles.

Avisen skriver at Meghan og Harry skal feire thanksgiving med Meghans mor, Doria Ragland. Det spekuleres også på om hun skal møte sin far, Thomas Markle, og om han før møte barnebarnet sitt. De to har, som kjent, et nokså dårlig forhold.

HJEM TIL MAMMA: Harry og Meghan skal etter det avisa kjenner til feire thanksgiving med Doria i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
HJEM TIL MAMMA: Harry og Meghan skal etter det avisa kjenner til feire thanksgiving med Doria i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At Meghan og Harry nå tar litt tid for å koble av, kommer nok ikke som et sjokk på mange. Søndag sendes nemlig dokumentaren «Harry og Meghan: An African Journey» i sin helhet i Storbritannia, men allerede før helgen ble et klipp delt med omverden.

I klippet var det en tydelig preget Meghan som uttaler seg om hvordan tida etter at hun giftet seg inn i en av verdens mest offentlige familier har vært.

Vanskelig omstilling

Presset rundt henne har vært enormt etter at hun giftet seg med prins Harry i fjor, og trykket rundt dem har i hvert fall ikke minsket etter at de fikk sønnen Archie sammen i mai.

- Alle kvinner, spesielt når de er gravide, er ofte sårbare. Så det har vært utrolig utfordrende. Når du har et nyfødt barn, spesielt som kvinne, så er det mye å ta innover seg, sier den tidligere skuespilleren, før hun takker journalisten for at han spør hvordan hun har det.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Ikke mange har spurt om jeg har det bra, sier hertuginne Meghan åpenhjertig videre.

38-åringen legger ikke skjul på at det har vært vanskelig, også utenfor offentlighetens søkelys.

- Er det innafor å si at du ikke egentlig er ok, at det virkelig har vært vanskelig?, spør journalisten.

- Ja, svarer hertuginnen.

LES OGSÅ: - Det ødela familien vår

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer