Chris O'Neill:

Derfor ser man aldri søstrene

Prinsessens svigersøstre har ikke vært å se på fire år.

SJELDENT SYN: Til tross for at Chris O'Neill visstnok er veldig nær søstrene sine har de ikke blitt sett på mange år. Foto: Shutterstock/NTB
SJELDENT SYN: Til tross for at Chris O'Neill visstnok er veldig nær søstrene sine har de ikke blitt sett på mange år. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Forretningsmannen Chris O'Neill (48) er ektemannen til prinsesse Madeleine (40) av Sverige. O'Neill er vokst opp med fem halvsøstre i tillegg til sin mor. Han er yngst i søskenflokken og skal beundre sine fem storesøstre.

Spesielt er han nær søstrene Tatjana d'Abo og Natascha Abensperg und Traun. De deler samme mor og er vokst opp sammen.

- Det er de jeg har vokst opp med, og jeg ville aldri sett på dem som noe annet enn helsøstre, har O'Neill tidligere uttalt til magasinet King.

Ifølge 48-åringen er han veldig nær alle sine søstre, men nå er det imidlertid fire år siden de ble sett sammen sist.

AVBILDET SAMMEN: Her kjører prinsesse Ingrid Alexandra og kjæresten Magnus inn til Skaugum sammen. Bilder: Andreas Fadum. Reporter: Caroline Vagle. Video: NRK. Klipp: Celina Morken. Se flere bilder her: https://www.seher.no/kongelig/tatt-pa-fersken-med-magnus/77008540 Vis mer

Fraværende

O'Neilss andre søstre Stefanie, Annalisa og Karen, som han har felles far med er han også nær, men de har alltid bodd i et annet land. Derfor har de naturlig nok en annen type relasjon.

Nærheten til Tatjana og Natascha kommer godt frem i tilliten O'Neill viser dem ved å la Tatjana være fadder til prinsesse Leonore (8) - og Natascha til prins Nicolas (7).

Ettersom O'Neill skal være så nær søstrene sine høres det trolig for mange rart ut at de ikke har blitt avbildet sammen på fire år. Det finnes dog en logisk forklaring, ifølge Svensk Damtidning.

Til tross for at både Natascha og Tatjana har giftet seg er de ikke offentlige personer - eller bosatt i Sverige. Tatjana bor i England på et 1700-talls gods med sin adelige ektemann John Henry, mens Natascha bor i Østerrike med sin grev Ernst.

BLEMME PÅ DIREKTEN:Prinsesse Madeleine var på besøk i hjemlandet Sverige. Under et intervju av åpningen gikk det litt i ball for prinsessen. Video: Pelle T Nilsson. Vis mer

Offentlige tilstelninger

Derfor er det bare i enkelte offentlige tilstelninger med det svenske kongehuset at søstrene blir avbildet. Sist var under prinsesse Adriennes (4) dåp i 2018.

Selv om de ikke har blitt avbildet har Natascha vært i Sverige siden den gang. Sommeren 2019 besøkte hun blant annet sin bror på det herskapelige Solliden slott på Öland.

Ettersom også O'Neill er veldig selektiv med når han gjør offentlige opptredener gjenstår det å se når vi får et glimt av hans søstre igjen.

LES OGSÅ: - Vårt nyeste familiemedlem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer