Derfor røk hytteplanene

Kronprinsparets jakt etter et sommerhus på Sørlandet fortsetter.

LETER VIDERE: Kronprinsparets krav ødela for hytteplanene på Flekkerøya. Foto: SCANPIX
LETER VIDERE: Kronprinsparets krav ødela for hytteplanene på Flekkerøya. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har i halvannet år ønsket seg et sommerhus utenfor Kristiansand.Men ifølge Se og Hør ble kronprinsparets krav til kommunen for høye, og tidligere denne uken måtte paret sende ut en pressemelding om at de takket nei til sommereiendommen på Flekkerøya.


LES MER: Mette-Marit snakket ut på Slottet


Bygging i strandsonen, et bruksareal på 600 til 800 kvadratmeter, folkets rett til fritt å bevege seg i strandsonen, ny vei og inngrep i naturen, en høy mur rundt eiendommen og videoovervåkning av eiendommen er blant kravene som skal ha vært med på å ødelegge kronprinsparets hyttedrøm.


LES MER: Kronprinsessen fikk ekstraservice i Tyskland


-Løsningen for kronprinsparet kan være å finne en øy der eiendommen for eksempel ligger rundt 25 meter fra vannkanten. Da kan området ned mot vannet bli å anse som innmark fordi alminnelig ferdsel vil komme for nært inntil boligen, sier advokat og politiker Fabian Stang til Se og Hør.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer