Prinsesse Ingrid Alexandras hemmelige kjæreste:

Derfor publiserte vi saken

«Vi mener det har høy offentlig interesse at vår tronarving inviterer kjæresten til å feire dagen med kongelige fra hele Europa og det offisielle Norge».

FORKLARER: : Sjefsredaktør i Se og Hør, Ulf André Andersen, forklarer hvorfor Se og Hør valgte å trykke saken om prinsesse Ingrid Alexandras hemmelige kjæreste. Foto: Morten Eik / Se og Hør
FORKLARER: : Sjefsredaktør i Se og Hør, Ulf André Andersen, forklarer hvorfor Se og Hør valgte å trykke saken om prinsesse Ingrid Alexandras hemmelige kjæreste. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Kjærligheten blomstrer i kongefamilien. Nå har også prinsesse Ingrid Alexandra funnet lykken. Selv om Se og Hør har kjent til prinsessens forhold i en lang periode, har vi unnlatt å omtale det før i dag.

Da hun sist uke inviterte kjæresten til sin offisielle gallamiddag på Slottet, i anledning 18-årsdagen, mener Se og Hør det er legitimt å omtale saken.

Vi mener det har høy offentlig interesse at vår tronarving inviterer kjæresten til å feire dagen med kongelige fra hele Europa og det offisielle Norge. Da fremstår ikke forholdet lenger som en uskyldig ungdomsflørt. Fram til nå har prinsesse Ingrid Alexandra fått lov til å være barn og leve trygt i skyggen av sine foreldre.

Da prinsessen i januar ble myndig, fikk hun eget kontor på Slottet. Det er et av flere synlige tegn på hennes nye offentlige rolle.

Hun vil i årene fremover måtte tåle stadig større interesse og oppmerksomhet både rundt sitt virke som prinsesse og tronarving - og som person.

Noen vil hevde at prinsessen må få tid til å finne ut av sitt kjærlighetsforhold. Det er vi enige i, og har derfor ventet en stund med å publisere nyheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer