Prinsesse Ingrid Alexandras hemmelige kjæreste:

Derfor publiserte vi saken

«Vi mener det har høy offentlig interesse at vår tronarving inviterer kjæresten til å feire dagen med kongelige fra hele Europa og det offisielle Norge».

FORKLARER: : Sjefsredaktør i Se og Hør, Ulf André Andersen, forklarer hvorfor Se og Hør valgte å trykke saken om prinsesse Ingrid Alexandras hemmelige kjæreste. Foto: Morten Eik / Se og Hør
FORKLARER: : Sjefsredaktør i Se og Hør, Ulf André Andersen, forklarer hvorfor Se og Hør valgte å trykke saken om prinsesse Ingrid Alexandras hemmelige kjæreste. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Kjærligheten blomstrer i kongefamilien. Nå har også prinsesse Ingrid Alexandra funnet lykken. Selv om Se og Hør har kjent til prinsessens forhold i en lang periode, har vi unnlatt å omtale det før i dag.

Da hun sist uke inviterte kjæresten til sin offisielle gallamiddag på Slottet, i anledning 18-årsdagen, mener Se og Hør det er legitimt å omtale saken.

Vi mener det har høy offentlig interesse at vår tronarving inviterer kjæresten til å feire dagen med kongelige fra hele Europa og det offisielle Norge. Da fremstår ikke forholdet lenger som en uskyldig ungdomsflørt. Fram til nå har prinsesse Ingrid Alexandra fått lov til å være barn og leve trygt i skyggen av sine foreldre.

KJÆRESTE: Saken om prinsesse Ingrid Alexandras hemmelige kjæreste kan du lese i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile
KJÆRESTE: Saken om prinsesse Ingrid Alexandras hemmelige kjæreste kan du lese i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile Vis mer

Da prinsessen i januar ble myndig, fikk hun eget kontor på Slottet. Det er et av flere synlige tegn på hennes nye offentlige rolle.

Hun vil i årene fremover måtte tåle stadig større interesse og oppmerksomhet både rundt sitt virke som prinsesse og tronarving - og som person.

Noen vil hevde at prinsessen må få tid til å finne ut av sitt kjærlighetsforhold. Det er vi enige i, og har derfor ventet en stund med å publisere nyheten.

Se og Hør mener imidlertid at kjærestens tilstedeværelse i gallamiddagen på Slottet, derfor markerer et avgjørende vendepunkt.

DETTE ER SAKEN: Prinsesse Ingrid Alexandras hemmelige kjæreste.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer