Prinsesse Madeleine:

Derfor overrasker bildet

Den svenske prinsessen deler nytt bilde av seg selv og døtrene.

MED JENTENE: Prinsesse Madeleine publiserte et sjeldent bilde av seg selv og døtrene. Foto: Shutterstock/NTB
MED JENTENE: Prinsesse Madeleine publiserte et sjeldent bilde av seg selv og døtrene. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Prinsesse Madeleine av Sverige (39) deler gjerne glimt fra privatlivet med sine 301 000 følgere på Instagram.

Hun viser som regel frem barna prinsesse Leonore (8), prins Nicolas (6) og prinsesse Adrienne (4) ved spesielle anledninger, men også når de tre fyller år.

To mangler

Natt til onsdag delte prinsessen, som er bosatt i Florida med barna og ektemannen Chris O'Neill (47), et bilde av seg selv og døtrene.

«God påske», skriver hun til bildet.

Prinsessens innlegg har allerede fått stor oppmerksomhet, og i skrivende stund har hun mottatt nesten 20 000 likerklikk.

To som imidlertid ikke er med på bildet, er prinsessens ektemann og sønn. Det har også Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle bitt seg merke i.

UVANLIG: Prinsesse Madeleine og familien er tilbake i Sverige, og viser seg fra en sjelden side i forbindelse med en svensk juletre-tradisjon. Video: Swedish Press Agency Vis mer

- Søtt bilde! Men hvor er gutta i familien? Chris er jo litt kamerasky, og det har skjedd mange ganger at han ikke er på bildene prinsesse Madeleine legger ut på Instagram, påpeker hun.

- Det er desto mer overraskende at prins Nicolas ikke er med på bilder. Det pleier han jo, legger hun til.

Hun tror likevel det er en udramatisk forklaring på det hele.

- Tipper likevel det er så enkelt som at dette var blinkskuddet fra påsken som Madeleine synes passet best å dele.

- JEG STREVER: Hennes Kongelige Høyhet prinsesse Madeleine røpet hos «Skavlan» at hun aldri har vent seg til å være i oppmerksomhetens sentrum. - Jeg strever med det, sa svenskeprinsessen. Video: NRK Vis mer

Sa fra seg prinsetittel

Dette er ikke første gangen O'Neill glimrer med sitt fravær på familiebilder. Tidligere denne måneden relanserte det svenske kongehuset hjemmesiden sin med flere ferske bilder av kongefamiliens medlemmer.

Det ble da lagt merke til at O'Neill ikke var å finne på noen av bildene, og man kunne lure på hvorfor bare to av kongens tre barn dukket opp med sin ektefelle.

GOD PÅSKE: Kronprinsparet ønsket alle en god påske, og kom med en oppfordring til alle landets innbyggere før årets påskehøytid. Video: Det kongelige hoff. Vis mer

Svaret kom imidlertid i Svensk Damtidning. Bildene ble tatt for bruk i offisiell sammenheng, og brukes for å presentere kongehuset og deres medlemmer. Og deriblant er faktisk ikke O'Neill.

Til tross for at han er gift med prinsesse Madeleine og har tre barn med henne, er han ikke en del av det offisielle kongehuset. Den var en beslutning han selv tok da han giftet seg med prinsessen i 2013, og dermed takket nei til prinsetittel.

LES OGSÅ: - På flyttefot

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer