Derfor må folket vente på babybildet

- Vi vet at interessen for bildet er stor.

KAN VENTE LENGE: Eksperter forventer nå at bildet av Daniel og Victorias baby tidligst vil bli sluppet i løpet av den kommende uken. Sist gang tok det en måned. Foto: Stella  Pictures
KAN VENTE LENGE: Eksperter forventer nå at bildet av Daniel og Victorias baby tidligst vil bli sluppet i løpet av den kommende uken. Sist gang tok det en måned. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Natt til torsdag fødte svenske kronprinsesse Victoria datteren, som fikk navnet Estelle Silvia Ewa Mary.

I etterkant av fødselen ble det lagt ut et bilde på det svenske hoff sine offisielle hjemmesider, et bilde i lav oppløsning, der man så vidt kunne skimte babyen.

Nå venter folket på det aller første «offisielle» bildet av prinsessen. Men når bildet vil komme, er det få som vet.

- Vi vet at interessen for bildet er stor, sier hoffets pressesjef Bertil Ternert til Expressen.se.


Han kan ikke røpe når bildet vil bli lagt ut, men skal man tro hoffeksperter, kan det ta mer tid enn det man først hadde trodd.

- Jeg ser for meg at de kommer til å ta seg god tid, slik at den lille jenta får puste ut en stund. Sist gang tok det en måned etter fødselen, sier tidligere pressesjeff ved det svenske hoff, Jan Mårtenson, til nettstedet.

PR-ekspert Marianne Djurdic tror bildet vil bli sluppet i løpet av den kommende uken.

- Jeg tror at de vil vente til de kjenner Estelle litt bedre. Jeg tror at vi får se et bilde i løpet av den neste uken, sier hun til Expressen.se.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg er så lykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer