Thomas Markle:

Derfor lekket han Meghans private brev

- Jeg må forsvare meg.

MÅ FORSVARE SEG: I et nytt intervju med den britiske tabloidavisen Daily Mail forklarer hertuginne Meghans far, Thomas Markle, hvorfor han valgte å lekke det private brevet fra datteren. Foto: NTB Scanpix
MÅ FORSVARE SEG: I et nytt intervju med den britiske tabloidavisen Daily Mail forklarer hertuginne Meghans far, Thomas Markle, hvorfor han valgte å lekke det private brevet fra datteren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke ble det kjent at prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) hadde bestemt seg for å saksøke avisen Mail on Sunday, som følge av en langvarig konflikt.

Det hele bunner i at avisen publiserte et privat brev hertuginnen hadde skrevet til faren, Thomas Markle (75), i februar.

Brevet skal ha inneholdt en bønn fra Meghan til sin far om å holde seg unna pressen, og et håp om å kunne ordne opp i familieforholdet. Etter at nyheten om søksmålet ble kjent, har hertuginne Meghans far ikke uttalt seg - før nå.

Syntes det var sårende

Overfor Daily Mail forklarer 75-åringen bakgrunnen for hvorfor han valgte å lekke deler av brevet fra datteren til pressen. Til avisen forteller Thomas at han følte seg tvunget til å dele utdrag fra brevet han fikk fra Meghan, kort tid etter bryllupet mellom sistnevnte og prins Harry i mai 2018.

Til avisen opplyser 75-åringen at han lekket brevet etter en artikkel i People hvor flere som hevdet å være blant hertuginnens nærmeste venner, lekket deler av det som sto i brevet.

- Etter bryllupet skrev hun et brev til ham. Hun skrev: «Pappa, jeg er knust. Jeg elsker deg. Jeg har bare en pappa. Vær så snill og slutt å bruke meg i pressen, så vi kan fikse forholdet vårt». Hver gang mennesker rundt henne må faktasjekke det han slenger ut i pressen, er det vondt for henne, sa kilden til People den gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer