Derfor kommer prins Daniel alene

Prins Daniel kommer alene til Ari Behns bisettelse fredag.

KOMMER ALENE: Svenske Aftonbladet skriver at prinsesse Estelle har skadet seg på skiferie, og at prins Daniel derfor kommer uten kona kronprinsesse Victoria i Ari Behns bisettelse fredag. Foto: NTB Scanpix
KOMMER ALENE: Svenske Aftonbladet skriver at prinsesse Estelle har skadet seg på skiferie, og at prins Daniel derfor kommer uten kona kronprinsesse Victoria i Ari Behns bisettelse fredag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ble det kjent at kronprinsesse Victoria (42) ikke kommer til å være til stede i Aris bisettelse fredag, men at ektemannen prins Daniel (46) drar alene.

Nå skriver Aftonbladet at årsaken er at prinsesse Estelle (7) har skadet seg i skibakken, og at kronprinsessen derfor må bli hjemme med dattera. Ifølge avisen har den lille prinsessa pådratt seg et brudd i leggbenet under en skiferie i Alpene og er å gipset.

- Hun er gipset, men har det ellers bra sier hoffets informasjonssjef Margareta Thorgren til Aftonbladet.

Hun bekrefter videre at det skal dreie seg om et brudd i leggbenet.

Kommer alene

Selv om altså kronprinsesse Victoria må bli hjemme med dattera, er det ikke overraskende at prins Daniel likevel kommer for å overvære Aris bisettelse.

Daniel og kronprinsesse Victoria var, ifølge kongehusekspert Jenny Alexandersson i Aftonbladet, nære venner av Ari Behn og prinsesse Märtha Louise (48).

- Victoria satte stor pris på Ari Behn. De kom ofte på besøk, og barna deres har hengt mye sammen. Også vår kongefamilie er i sorg, uttalte kongehusekspert Margaretha Thorgren til NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer