Prins Harry og hertuginne Meghan:

Derfor kommer de trolig ikke til å få flere barn

Prins Harry har allerede hintet om at to barn er mer enn nok.

MEGHAN GRAVID: Prins Harry og Meghan har fått to barn, og trolig er det slutt på å utvide familien. Foto: NTB
MEGHAN GRAVID: Prins Harry og Meghan har fått to barn, og trolig er det slutt på å utvide familien. Foto: NTB Vis mer
Publisert

På formiddagen den fjerde dagen i juni i år, ble prins Harry (36) og kona hertuginne Meghan (39) foreldre til en liten jente.

Parets datter ble født på Santa Barbara Cottage Hospital i California, ikke langt unna der ekteparet og sønnen Archie (2) bor.

Hun har fått navnet Lilibet Diana Mountbatten-Windsor - og er dermed oppkalt etter sin oldemor dronning Elizabeth (95), som har kjælenavnet Lilibet, og selvfølgelig Diana etter sin avdøde farmor prinsesse Diana.

Familien på fire har skapt seg en trygg og god tilværelse i California, og har gitt uttrykk for at de er kommet for å bli - etter at de på nyåret 2020 valgte å trekke seg ut av den britiske kongehuset, og flytte over Atlanteren.

Åpnet opp om babyønske

Det er grunn til å tro at lykken nå er komplett for Meghan og Harry, og at de trolig ikke kommer til å utvide familien med flere barn - mye av hensyn til et tema de begge er opptatt av: nemlig miljøvern.

Sommeren 2019 sto en samtale mellom prins Harry og dyrevern- og miljøvernforkjemper Dr Jane Goodall (87) på trykk i Vogue. Det var prinsen som intervjuet Goodall for magasinet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.