Derfor kom kronprins Haakon alene

Kronprinsesse Mette-Marit skulle opprinnelig deltatt i torsdagens middag.

BARNA ER SYKE: - Kronprinsessen dukket ikke opp på grunn av syke barn, forteller kommunikasjonssjef på Slottet, Sven Gjeruldsen til Seher.no. Her er Mette-Marit avbildet sammen med barna, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus. Foto: Scanpix
BARNA ER SYKE: - Kronprinsessen dukket ikke opp på grunn av syke barn, forteller kommunikasjonssjef på Slottet, Sven Gjeruldsen til Seher.no. Her er Mette-Marit avbildet sammen med barna, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Torsdag var det klart for den årlige Stortingsmiddagen på Slottet. Det ble en middag uten flere inviterte til stede.

Statsminister Jens Stoltenberg har fått kritikk av flere for å ha uteblitt fra arrangementet. Stoltenbergs ville heller være gjest i underholdningsprogrammet «Skavlan», som ble spilt inn i Stockholm på samme tid som Slottsmiddagen i Oslo. Statsministeren var imidlertid ikke den eneste som uteble.

Det gjorde nemlig også kronprinsesse Mette-Marit.

Til Seher.no avslører nå Slottet årsaken til at kronprins Haakon kom alene, mens Mette-Marit ikke dukket opp som planlagt.

- Kronprinsessen dukket ikke opp på grunn av syke barn, forteller kommunikasjonssjef på Slottet, Sven Gjeruldsen, til Seher.no.
 
Han ønsker ikke å si om det er prinsesse Ingrid Alexandra (7) og/eller prins Sverre Magnus (5) som er syk, eller hvor alvorlig sykdom det er snakk om.

- Jeg har ingen opplysninger utover det, sier han.

Dette er ikke første gang at kronprinsessen uteblir fra arrangementer i regi av kongehuset i det siste. I midten av denne måneden skulle kronpris Haakon og Mette-Marit besøke organisasjonen «Kjør for livet» i Melhus. Kronprinsen måtte derimot stille alene etter at Mette-Marit hadde blitt syk.

Det bekreftet også informasjonsrådgiver ved fylkesmannen i Sør-Trøndelag, Aage Tørris Ekker, overfor Se og Hør.

- Kronprinsessen har meldt avbud, hun er dessverre syk i dag, sa Ekker den gang.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blir pappa for sjette gang!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer