Prinsesse Ingrid Alexandra:

- Derfor kom jeg ikke

Opptatt med hemmelige prosjekter.

- LEIT: Durek Verrett forteller til Se og Hør at han var bedt i konfirmasjonen, men at han ikke kunne reise. Nå avslører han grunnen. Foto: NTB scanpix
- LEIT: Durek Verrett forteller til Se og Hør at han var bedt i konfirmasjonen, men at han ikke kunne reise. Nå avslører han grunnen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag var en stor dag for det norske kongehuset. Prinsesse Ingrid Alexandra ble konfirmert i Slottskapellet, og gikk dermed «inn i de voksnes rekker» - som det heter.

Søsken, familie, faddere og venner var alle samlet til fest, taler og god mat. Det virket som at konfirmanten hadde en strålende dag, og at alt gikk etter forventningene - som trolig hadde bygget seg opp lenge.

Selv om kongelige fra inn- og utland tok turen for å overvære den store dagen, var det én gjest som glimret med sitt fravær. Durek Verrett (44) har ikke vært en del av familien lenge, men har allerede markert seg tydelig i klanen.

Han har kommet med kjærlighetserklæringer til samtlige medlemmer av kongehuset, også prinsesse Ingrid Alexandra. Derfor har flere lurt på hvorfor han ikke var til stede, sammen med prinsesse Märtha Louise, i går.

Måtte jobbe

Overfor Se og Hør avslører han nå grunnen til festfraværet.

- Grunnen til at jeg gikk glipp av konfirmasjonen, noe som var leit, var at det ikke passet med datoene, forteller den selvutnevnte sjamanen til Se og Hør.

Allerede lørdag kveld var han ute og beklaget at han ikke kunne være til stede. Han skrev blant annet at han elsker konfirmanten, men at han ikke hadde anledning til å komme. Han oppga imidlertid ingen grunn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer