HERTUGINNE I HÆLER: De høyhælte skoene er alltid med når hertuginne Kate er ute på oppdrag. Nå avslører en kilde at den trendsettende hertuginnen skal være stor fan av innleggssåler som skal gjøre ethvert skopar behagelige å gå i. Foto: NTB Scanpix
HERTUGINNE I HÆLER: De høyhælte skoene er alltid med når hertuginne Kate er ute på oppdrag. Nå avslører en kilde at den trendsettende hertuginnen skal være stor fan av innleggssåler som skal gjøre ethvert skopar behagelige å gå i. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Derfor kan hertuginne Kate alltid gå i høye hæler

Den stilsikre hertuginnen sverger til pensko med hæl til nesten enhver anledning.

Publisert

SEOGHØR.NO: Victoria Beckham (41) er viden kjent for sin forkjærlighet for høyhælte sko, men hun er ikke den eneste stilsikre briten som foretrekker slikt skotøy.

Hertuginne Kate (33), som allerede i 2011 gjorde beige L. K. Bennett-pumps til sitt varemerke, avbildes stort sett alltid i fottøy med høye hæler. 

Selv etter å nettopp ha satt barn til verden, presenterte Kate både prins George (snart 2) og prinsesse Charlotte (1 mnd.) iført sko som ga henne noen ekstra centimeter. Også på de ymse arrangementene og offisielle oppdragene hertuginnen deltar på, sverger hun stort sett til elegante pumps.

Nå avslører en kilde hvordan stilbevisste Kate med tilsynelatende enkelhet kan stå og gå i pensko i timesvis. Hemmeligheten, ifølge UsWeekly, er eksklusive innleggssåler.

- Kate kjøpte nylig flere par med innleggssåler fra Alice Bow på stormagasinet Selfridges i London. Hun valgte både ut såler som kan brukes i flate sko og i hæler, i forskjellige farger, forteller UsWeeklys kilde.

Saken fortsetter under bildene.

KOMFORTABLE SKO?: Både som nybakt mamma til prins George (t.v), på besøk i Sydneys Taronga Zoo med prins William og sønnen, og etter å ha født prinsesse Charlotte på overtid - hertuginne Kate sverger til sko med ekstra høyde. Foto: NTB Scanpix
KOMFORTABLE SKO?: Både som nybakt mamma til prins George (t.v), på besøk i Sydneys Taronga Zoo med prins William og sønnen, og etter å ha født prinsesse Charlotte på overtid - hertuginne Kate sverger til sko med ekstra høyde. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At hertuginne Kate er «fan av merket» ifølge kilden, er ikke så vanskelig å forstå.

Innleggssålene er nemlig håndlaget i England, og kun det fineste, italienske lær benyttes. De skal også ha en svært god ortopedisk vattering, ifølge Alice Bows hjemmesider.

Sålene, som også er velegnede for åpne sko, kommer i friske farger som rosa og turkis - i tillegg til gull, bronse eller sølv. Merket opplyser for øvrig på hjemmesidene sine at de «opplever en herlig uventet mengde bestillinger for øyeblikket».

Saken fortsetter under bildene.

FASTE FAVORITTER: Hertuginne Kate i de beige signaturpumpsene sine fra L.K. Bennett - både under Tour de France i 2014, høygravid med prins George i 2013 og på besøk i Australia med familien våren 2014.  Foto: NTB Scanpix
FASTE FAVORITTER: Hertuginne Kate i de beige signaturpumpsene sine fra L.K. Bennett - både under Tour de France i 2014, høygravid med prins George i 2013 og på besøk i Australia med familien våren 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Om Kate er årsaken til bestillingstrykket vites ikke, men det er i så tilfelle ikke første gang hertuginnen sørger for at motevarer blir utsolgt.

Da 33-åringen besøkte Barlby Primary School i Notting Hill i januar, var hun iført en kjole fra britiske Madderson som ble utsolgt på få timer.

Og i starten av november viste Kate frem en første antydning til babymage i en pudderblå ullkåpe fra Matthew Williamson, da hun gjestet Valero Pembroke Refinery i Wales sammen med prins William. Kåpen er stadig utsolgt i nettbutikken til Matthew Williamson.

LES OGSÅ: Se, så lik Carl Philip er faren sin!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer