Derfor har fyrsten bandasje i pannen

Tilskuerne sperret opp øynene da fyrst Albert dukket opp på rugbykamp.

PLASTER PÅ SÅRET: Fyrst Albert så på rugbykamp i Paris, mens de rundt ham ikke kunne unngå å se den store bandasjen hade hadde i panna.  Foto: All Over Press
PLASTER PÅ SÅRET: Fyrst Albert så på rugbykamp i Paris, mens de rundt ham ikke kunne unngå å se den store bandasjen hade hadde i panna. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fyrst Albert vakte stor oppmerksomhet da han overvar en rugbyturnering i Paris i forrige uke. Fyrsten er en stor sportsentusiast, så det var slett ikke den kongelige tilstedeværelsen som var oppsiktsvekkende.

Det var derimot Alberts enorme, hvite bandasje i panna!

Saken fortsetter under bildet.Bandasjen skapte med en gang spekulasjoner. Fyrsten fylte 56 år dagen før. Kunne det være at bursdagsfesten gikk hardt for seg for festglade Albert? Eller var han operert?

Flere franske nettsteder skriver at forklaringen er at Albert har fjernet en mistenkelig føflekk. Ifølge nettstedet Potins melder fyrstepalasset at operasjonen var planlagt - og heldigvis skal det hele ha gått svært bra.

Den store bandasjen taler likevel for at legene har fjernet en del, i og med at han har en så stor bandasje på det som i utgangspunktet var en liten føflekk!

På bilder av fyrsten før inngrepet, kan man se den mistenkelige føflekken svært godt. Situasjonen var en annen for den norske kulekjøreren Kari Traa. Først da hun stilte opp svært lettkledd i et magasin, slo legen alarm!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer