Meghan og prins Harrys bryllup:

Derfor fikk tvillingene dette ærefulle oppdraget

De to sjuåringene har tatt av på nettet.

BEGEISTRET: Tvillingene John og Brian Mulroney hadde «hele» verdens øyne rettet mot seg, da de fulgte Meghan Markle på vei til å bli hertuginne lørdag. De to bar sløret hennes både før og etter vielsen. Foto: AFP/ NTB scanpix
BEGEISTRET: Tvillingene John og Brian Mulroney hadde «hele» verdens øyne rettet mot seg, da de fulgte Meghan Markle på vei til å bli hertuginne lørdag. De to bar sløret hennes både før og etter vielsen. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er gått nesten én uke siden prins Harry og Meghan Markle ga hverandre sitt rungende ja i Windsor Castle, men den kongelige bryllupsfeberen virker ikke å være helt over av den grunn.

I første omgang var bruden hovedfokus. Deretter ble prinsen satt i søkelyset. Så begynte diverse medier å bite seg merke i andre aspekter og folk fra vielsen - deriblant de unge brudepikene og -svennene.

Spesielt er det de to sju år gamle tvillingene Brian og John Mulroney som har fått oppmerksomhet. De to brudesvennene bar Meghans flere meter lange slør like i forkant av og etter vielsen, og klarte på ingen måte å skjule sin begeistring over å ta del i den store begivenheten.

Kjendissønner

Flere ganger ble de filmet med et stort smil om munnen. Et par melketenner manglet hos guttene, som gjorde det hele ekstra sjarmerende å bevitne.

Ifølge People er det ikke helt uten grunn at de to guttene fikk æren av å bære den ferske hertuginnen av Sussex' slør lørdag ettermiddag.

Begge er barnebarn av den tidligere kanadiske statsministeren Brian Mulroney, og var de eldste medlemmene av gruppen med brudepiker og -svenner. Guttenes lillesøster Ivy var også med i følget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer