Meghan og prins Harrys bryllup:

Derfor fikk tvillingene dette ærefulle oppdraget

De to sjuåringene har tatt av på nettet.

<strong>BEGEISTRET:</strong> Tvillingene John og Brian Mulroney hadde «hele» verdens øyne rettet mot seg, da de fulgte Meghan Markle på vei til å bli hertuginne lørdag. De to bar sløret hennes både før og etter vielsen. Foto: AFP/ NTB scanpix
BEGEISTRET: Tvillingene John og Brian Mulroney hadde «hele» verdens øyne rettet mot seg, da de fulgte Meghan Markle på vei til å bli hertuginne lørdag. De to bar sløret hennes både før og etter vielsen. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er gått nesten én uke siden prins Harry og Meghan Markle ga hverandre sitt rungende ja i Windsor Castle, men den kongelige bryllupsfeberen virker ikke å være helt over av den grunn.

I første omgang var bruden hovedfokus. Deretter ble prinsen satt i søkelyset. Så begynte diverse medier å bite seg merke i andre aspekter og folk fra vielsen - deriblant de unge brudepikene og -svennene.

Spesielt er det de to sju år gamle tvillingene Brian og John Mulroney som har fått oppmerksomhet. De to brudesvennene bar Meghans flere meter lange slør like i forkant av og etter vielsen, og klarte på ingen måte å skjule sin begeistring over å ta del i den store begivenheten.

STJAL SHOWET: Tvillingguttene Brian og John Mulroney har fått mye oppmerksomhet etter deres opptreden som brudesvenn. Video: AP Vis mer

Kjendissønner

Flere ganger ble de filmet med et stort smil om munnen. Et par melketenner manglet hos guttene, som gjorde det hele ekstra sjarmerende å bevitne.

Ifølge People er det ikke helt uten grunn at de to guttene fikk æren av å bære den ferske hertuginnen av Sussex' slør lørdag ettermiddag.

Begge er barnebarn av den tidligere kanadiske statsministeren Brian Mulroney, og var de eldste medlemmene av gruppen med brudepiker og -svenner. Guttenes lillesøster Ivy var også med i følget.

De tre Mulroney-søsknene er barn av bryllupsplanlegger Jessica Mulroney og tv-personlighet Benedict Mulroney. Førstnevnte både planla bryllupet og er en god venn av Meghan. Å bære sløret i det mye omtalte bryllupet er imidlertid ikke de to smårollingenes første møte med rampelyset.

<strong>STORT OPPDRAG:</strong> John and Brian Mulroney fikk æren av å bære Meghan Markles slør. Foto: Andrew Matthews / APF / NTB Scanpix
STORT OPPDRAG: John and Brian Mulroney fikk æren av å bære Meghan Markles slør. Foto: Andrew Matthews / APF / NTB Scanpix Vis mer

Ifølge australske News har de sin egen kanal på Youtube, og er ofte med i farens tv-program «Your Morning». Når de er foran kamera liker de å vise fram danseferdighetene sine, eller å diskutere hvilke Pokemon-kort de liker best, ifølge nettstedet.

GÅR OPP KIRKEGULVET: Meghan Markle ankommer kirken i Windsor-slottet. Video: AP Vis mer

Matchet Harry

De to guttene, som av Kensington Palace har fått tiltaleformen «Master», brukte for øvrig små miniatyrutgaver av antrekket prins Harry hadde på seg under vielsen.

Det var trolig ikke å regne som billige kopier, da guttenes initialer var brodert i gull på skulderstroppene deres.

Foreldrene til tvillingguttene er naturlig nok svært stolte etter lørdagens oppdrag. I sosiale medier har begge to lagt ut Instagram-innlegg der de skryter av barna sine.

Saken fortsetter nedenfor.

Ok, Brian. You’re getting a TV in your room for the summer.

Et innlegg delt av Ben Mulroney (@benmulroney)

«Ok, Brian. Du skal få en tv på rommet ditt denne sommeren», skriver faren på Instagram.

Mamma Jessica har valgt å hylle både barna sine og den nygifte venninnen.

«Stolt venn. Stolt mor», skriver hun.

LES ALT OM PRINSEBRYLLUPET HER!

Totalt hadde brudeparet følge av ti brudepiker og -svenner under lørdagens seremoni, alle med tilknytning til medlemmer av det britiske kongehuset. Den yngste av dem var to år gamle Zalie Warren, prins Harrys guddatter. Warrens far er ansatt i dronning Elizabeths stab.

Saken fortsetter nedenfor.

Proud friend. Proud mom.

Et innlegg delt av Jess Mulroney (@jessicamulroney)

Slapp nye bilder

Også Harrys gudsønn, Jasper Dyer (6), fikk æren av å følge bruden opp til alteret. Dyer er sønn av Mark Dyer, en nær venn av Harry.

Lille Florence van Cutsem (3) er også kjent som Harrys guddatter. Ellers var selvfølgelig prinsens eldste nevø og niese, prins George og prinsesse Charlotte, en selvskreven brudesvenn og -pike.

COMEBACK: Hertuginne Kate kom sammen med brudepikene til prinsebryllupet i England. Video: AP / Per Ervland/Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

Begge prinsebarna dukket naturlig nok opp på de offisielle bryllupsbildene som ble sluppet mandag. Se og Hørs kongehusekspert Anders Johan Stavseng kalte bildene, som besto av to oppstilte med familie og et mer avslappet solobilde, for «historiske».

- Meghan og Harry går igjen sine egne veier. Mens Kate og William poserte noe stivt sammen med familien, er bildene av Meghan og Harry mer avslappet i stilen, fortalte han, og fortsatte:

- Bildet av bare de to henslengt på en trapp passer fint til det moderne paret, som allerede har satt sitt preg på den britiske kongefamilien.

LES OGSÅ: Om bryllupet: - Alle lurte på hva som kom til å skje videre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer