Prins Felix:

Derfor fikk han lappen før 18-årsdagen

Den danske prinsen fyller først år i slutten av juli, men kan allerede sette seg bak rattet.

FIN FAMILIE: Prins Nikolai (t.v) og prins Felix poserte stolt sammen med moren sin for noen år siden. Nå blir snart minstemann myndig. Foto: Lars H. Laursen
FIN FAMILIE: Prins Nikolai (t.v) og prins Felix poserte stolt sammen med moren sin for noen år siden. Nå blir snart minstemann myndig. Foto: Lars H. Laursen Vis mer
Publisert

Sønnene prins Joachim (51) fikk med sin tidligere kone, grevinne Alexandra (56), er særdeles populære i både Danmark og i resten av Skandinavia.

Eldstemann, prins Nikolai (20), har gjort det stort som modell, og har blant annet vært på forsiden av flere magasiner. Dessuten er han en av Diors favorittmodeller, og vekker samtidig oppsikt for privatlivet sitt i tide og utide.

Hans lillebror, prins Felix, begynner også å bli en populær skikkelse. I slutten av juli fyller han 18 år, og de siste ukene har det vært flere saker i danske medier om forberedelsene til den store dagen. I tillegg skal han være singel, og har flere potensielle partnere i kø - om vi skal tro lokal presse.

Som nevnt, blir prinsen snart myndig. Den 22. juli blir han 18 år gammel, men han har allerede begynt å forberede seg til den store dagen. Billed Bladet skriver nemlig at prinsen allerede har tatt lappen, og at han lovlig kan kjøre i Danmark før bursdagen. Det er det en grunn til.

Kan kjøre, men …

Det er altså Billed Bladet som omtaler saken. Magasinet skriver at prinsen trolig får en bil i 18-årsgave, slik hans storebror en gang i tiden fikk. Interessen for bil og motor skal være gjennomgående i familien, og det skal derfor passe utmerket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer