Prins Andrew:

- Derfor får han ikke besøkt barnebarnet

Den britiske prinsen gjemmer seg angivelig i Balmoral slott midt i rettsstormen.

- BLE IGJEN: Prins Andrew skal ikke ha blitt med kona, Sarah Ferguson, for å møte sitt nyfødte barnebarn. Foto: Tim Rooke/REX/NTB
- BLE IGJEN: Prins Andrew skal ikke ha blitt med kona, Sarah Ferguson, for å møte sitt nyfødte barnebarn. Foto: Tim Rooke/REX/NTB Vis mer
Publisert

Mandag ble det kjent at prinsesse Beatrice (33) hadde født sitt første barn. Datteren kom til verden lørdag. Det ser imidlertid ikke ut til at jenta får møtt bestefar, prins Andrew (61), i første omgang.

Han har vært i hardt vær siden slutten av 2019, etter at hans vennskap med den nå avdøde milliardæren Jeffrey Epstein ble satt under lupen. Han er anklaget av Virginia Roberts for seksuelt overgrep ved tre anledninger, men har selv nektet for å ha noe med henne å gjøre.

Mandag var første høring i saken i New York. Han og advokatene hans har forsøkt å få saken utsatt da de mener prins Andrew ikke har blitt stevnet skikkelig.

På nåværende tidspunkt må retten finne den mest praktiske måten å stevne prinsen, før saken kan gå sin gang.

TRAILER: Ghislaine Maxwells venner står fram i ny serie. Vis mer

- Dro uten ektemannen

Prinsen skal selv ha barrikadert seg inne på Balmoral slott i Skottland. Her gjemmer han seg angivelig fra Roberts' advokater.

- Andrew har gjort det klinkende klart at han ikke vil forlate Balmoral. Det ser ut til at rådet til ham var å holde seg i skjul og å gå glipp av hele greia, sier en kilde til The Sun.

Kona hans, Sarah Ferguson (61) dro ifølge Daily Mail til London på fredag, og møtte barnebarnet sitt i helgen.

PRINS PÅ FEST: I kjølvannet av overgrepsanklager og spørsmål rundt vennskapet til avdøde Jeffrey Epstein, sa prins Andrew sier i et intervju at han ikke skjønner hvordan han har fått stempelet som «partyprins», da han ikke lenger fester. Bilder av prinsen i Saint-Tropez sier det motsatte. Foto: Coleman-Rayner / Stella Pictures. Klipp: Emilie Rydning Vis mer

- Hun er perfekt og Sarah er totalt forelsket i henne. Hun har alltid vært veldig stolt av begge døtrene, men å ha to barnebarn i løpet av et år er pur glede, sier en kilde til nettstedet.

Yngstedatteren, prinsesse Eugenie (31), fikk sitt første barn tidligere i år, en sønn.

Overgreps-skandale

Virginia Roberts har vitnet at hun ble tvunget til å ha sex med prins Andrew tre ganger mellom 2001 og 2002. Hendelsene skal ha funnet sted i London, New York og på Epsteins private øy.

Påstandene om overgrepene har allerede resultert i at prinsen har blitt fratatt sine offentlige oppgaver og sine verv som beskytter av diverse organisasjoner. I tillegg har forretningspartnere og investorer trukket seg fra hans bedrift [email protected]

ADVARTE PRINS HARRY: Thomas Markle Jr, bror til Meghan Markle, skal være med på «Big Brother VIP - Australia». Der sier han at han advarte prins Harry mot Meghan. Video Channel 7 Vis mer

Epstein døde i fengselet for to år siden, og var tiltalt for både menneskehandel og overgrep mot flere mindreårige. I 2008 ble han dømt for å ha tvunget kvinner til å utføre seksuelle tjenester.

Prins Andrew har uttalt at han angrer på sin «dårlige dømmekraft» i relasjonen til Epstein.

LES OGSÅ: - Vet ikke hvordan jeg kom meg gjennom det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer