Prins Andrew:

- Derfor får han ikke besøkt barnebarnet

Den britiske prinsen gjemmer seg angivelig i Balmoral slott midt i rettsstormen.

- BLE IGJEN: Prins Andrew skal ikke ha blitt med kona, Sarah Ferguson, for å møte sitt nyfødte barnebarn. Foto: Tim Rooke/REX/NTB
- BLE IGJEN: Prins Andrew skal ikke ha blitt med kona, Sarah Ferguson, for å møte sitt nyfødte barnebarn. Foto: Tim Rooke/REX/NTB Vis mer
Publisert

Mandag ble det kjent at prinsesse Beatrice (33) hadde født sitt første barn. Datteren kom til verden lørdag. Det ser imidlertid ikke ut til at jenta får møtt bestefar, prins Andrew (61), i første omgang.

Han har vært i hardt vær siden slutten av 2019, etter at hans vennskap med den nå avdøde milliardæren Jeffrey Epstein ble satt under lupen. Han er anklaget av Virginia Roberts for seksuelt overgrep ved tre anledninger, men har selv nektet for å ha noe med henne å gjøre.

Mandag var første høring i saken i New York. Han og advokatene hans har forsøkt å få saken utsatt da de mener prins Andrew ikke har blitt stevnet skikkelig.

På nåværende tidspunkt må retten finne den mest praktiske måten å stevne prinsen, før saken kan gå sin gang.

- Dro uten ektemannen

Prinsen skal selv ha barrikadert seg inne på Balmoral slott i Skottland. Her gjemmer han seg angivelig fra Roberts' advokater.

- Andrew har gjort det klinkende klart at han ikke vil forlate Balmoral. Det ser ut til at rådet til ham var å holde seg i skjul og å gå glipp av hele greia, sier en kilde til The Sun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.