Etter prins Philips bortgang i april i fjor, ble det kjent at han etterlot seg en formue på rundt 355 millioner norske kroner.
Kilder nære Buckingham Palace skal blant annet ha fortalt at prinsen ikke bare lot sine kongelige eiendeler gå til kona, dronning Elizabeth (96), men også til tre av sine ansatte.

Gir bort ellevill sum etter sin død
Prins Philip skal også ha etterlatt signerte selvportretter som kan bli gitt bort etter hans død.
Dette er trolig alt vi får vite om hva som står i testamentet til prinsen, ettersom at det i juli 2021 ble bestemt av høyesteretten i Storbritannia at innholdet i testamentet vil forbli privat de neste 90 årene.
Det melder blant annet BBC News.
Vil beskytte dronningen
Etter at avgjørelsen til høyesterett ble kjent, stilte avisen The Guardian spørsmål til retten om hvorfor media ikke var tilstede under diskusjonen om hvorvidt testamentet skulle holdes privat eller ikke.

Mary og Mette-Marit sammen i sorgen
Avisen mener at det burde vært større mediegransking av beslutningen om å holde prinsens testament hemmelig. Dette ønsket har nå blitt avvist av lagmannsretten.
«Disse omstendighetene er, som vi har sagt, eksepsjonelle. Vi mener at det ikke er en offentlig interesse i å vite hvordan eiendelene til kongefamilien blir fordelt», het det i avslaget som The Guardian fikk fra dommerne.
Dommerne skal også ha vært redde for at pressen ville skape en «mediestorm» rundt testamentet.
Ifølge BBC ble beslutningen om å holde testamentet hemmelig, tatt for å beskytte «verdigheten og ryktet» til dronningen.

Raser etter Harry-kommentar: - Dra!
Vanlig praksis
Det er vanlig at når et medlem av den britiske kongefamilien dør, sendes det en søknad til høyesterett om å forsegle den avdødes testament slik at det ikke er åpent for offentligheten.
Denne praksisen skal ha begynt i 1910 da prins Francis av Teck, broren til dronning Mary, døde.
LES OGSÅ: - Det var ikke et tørt øye i kirken