Gjestelisten til prins Harry og Meghan Markles bryllup:

Derfor er gjestelisten oppsiktsvekkende

- Det hadde aldri skjedd i Norge, sier kongehusekspert.

GIFTEKLARE: Det er bare en drøy måned til kirkeklokkene ringer for prins Harry og Meghan Markle. Det blir derimot uten politiske ledere til stede. Foto: NTB scanpix
GIFTEKLARE: Det er bare en drøy måned til kirkeklokkene ringer for prins Harry og Meghan Markle. Det blir derimot uten politiske ledere til stede. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): 19. mai står bryllupet mellom prins Harry (33) og den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36). Med en drøy måned igjen til de to får hverandre, er bryllupsfeberen høy i Storbritannia og ellers i verden.

Alt fra hvem som lager kaka til hvordan invitasjonene ser ut er allerede avslørt. På Twitter kommer kongehuset med jevnlige oppdateringer, men én ting holder de kortene tett til brystet om. De har nemlig ikke gått ut med noen offisiell gjesteliste. Kun et fåtall vet eksakt hvem som kommer til å troppe opp i kapellet.

Kongehuset har imidlertid nå gått ut med at bryllupet ikke kommer til å få besøk av verken Trump eller Obama-familien.

Bestemt av hoffet

Det er New York Times og The Guardian som omtaler saken. De skriver at selv ikke den britiske statsministeren Theresa May får lov til å være til stede når Dianas yngste sønn blir smidd i hymens lenker.

Det kommer fram etter at Kensington Palace kom med følgende uttalelse om bryllupet, som finner sted ved Windsor Castle:

- Det er blitt bestemt at en offisiell liste over politiske ledere, både i Storbritannia og internasjonalt, ikke er nødvendig i bryllupet til prins Harry og frøken Meghan Markle. Hennes majestets regjering ble konsultert om avgjørelsen, som ble tatt av det kongelige hoffet, heter det i uttalelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer