Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

Derfor er ekspertene fortsatt målløse

I dag, 12. mai, er det ett år siden prinsesse Märtha Louise avslørte at hun hadde fått seg kjæreste. Lite har forbigått i stillhet siden den gang.

HOLDER SAMMEN: Da prinsesse Märtha Louise på denne dagen i fjor avslørte at hun hadde fått kjæreste, vokste en enorm interesse for paret fram. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
HOLDER SAMMEN: Da prinsesse Märtha Louise på denne dagen i fjor avslørte at hun hadde fått kjæreste, vokste en enorm interesse for paret fram. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert

«Han omfavner hele meg uten spørsmål eller frykt. Han får meg til å le mer enn noen andre og har den dypeste visdom å dele. Jeg føler meg så glad og velsignet for at han er kjæresten min», skrev prinsesse Märtha Louise (48) på Instagram 12. mai fjor.

Med denne kjærlighetserklæringen markerte prinsessa at hun hadde gjort ende på singeltilværelsen, etter skilsmissen fra Ari Behn i 2016. Nyheten slo naturlig nok ned som en bombe i norsk offentlighet, men var på ingen måte glemt dagen etterpå.

Märthas utkårede var nemlig den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (45), og skulle raskt bli en altoppslukende skikkelse. Hvem var egentlig denne eksentriske, og heller utradisjonelle amerikaneren som hadde klart å kapre prinsessas hjerte?

Stjerne over natten

Dypdykket i Verretts bakgrunn var et faktum, og kontroversielle overskrifter ble hyppig gravd fram. Da Verrett landet på Gardermoen et par dager etterpå var hele Presse-Norge på plass, et oppmøte som fikk Justin Bieber-tilstandene til å blekne.

Den hittil ukjente karen fra statene hadde blitt stjerne over natta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer