Meghan og Harrys bryllup:

Derfor er dette bildet historisk

Det nygifte hertugparets offisielle bilder overrasker.

SMØRBLID GJENG: Prins Harry og Meghan Markle, nå kjent som henholdsvis hertug og hertuginne av Sussex, har delt tre nye offisielle bryllupsbilder med offentligheten. Her sammen med brudepiker og -svenner. Foto: Alexi Lubomirski / Kensington Palace / AP / NTB Scanpix
SMØRBLID GJENG: Prins Harry og Meghan Markle, nå kjent som henholdsvis hertug og hertuginne av Sussex, har delt tre nye offisielle bryllupsbilder med offentligheten. Her sammen med brudepiker og -svenner. Foto: Alexi Lubomirski / Kensington Palace / AP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Et kongelig bryllup er sjelden komplett uten offisielle bryllupsbilder, helst i like staselige omgivelser som bryllupsdagen ellers.

To dager etter at prins Harry (33) og Meghan Markle (36) ga hverandre sitt ja i ærverdige Windsor Castle, slapp det britiske kongehuset den tilhørende bildepakken.

Bildene ble tatt av den New York-baserte mote- og kjendisfotografen Alexi Lubomirski, samme mann som står bak de offisielle forlovelsesbildene av det nygifte hertugparet.

Utradisjonelt solobilde

Motemagasinet Harper's Bazaar er blant dem som bet seg særlig merke i et svart-hvitt-bilde av brudeparet.

Magasinet trekker fram det faktum at prins Harrys storebror, prins William, ikke hadde et offisielt soloportrett da han giftet seg med hertuginne Catherine i 2011.

«Meghan og Harrys bilder har et mer avslappet og intimt uttrykk enn vi har sett tidligere. Få hadde nok ventet at de skulle videreføre den tilbakelente stilen fra forlovelsesbildene til bryllupsbildene, men så er de jo ikke ukjente for å bryte tradisjon», skriver Harper's Bazaar.

Se og Hørs kongehusekspert, Anders Johan Stavseng, er enig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer