Derfor dukket ikke Sonja opp

Dronning Sonja sto oppført i kalenderen, men glimret med sitt fravær under statsbesøket fra Israel.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I går kom Israels avtroppende president Shimon Peres til Norge, og mandaginnleder han det to dager lange statsbesøket.

På kongehusets nettsteder sto det mandag morgen at kongeparet er vertskap for besøket , men under velkomstseremonien på Slottsplassen i dag kl 10 glimret dronning Sonja med sitt fravær.

Det hersket full forvirring blant journalistene på Slottsplassen, men Slottets informasjonssjef avdramatiserer det hele overfor Se og Hør.

- Dronningen er på en lengre planlagt reise, sier informasjonssjef ved Slottet til Se og Hør. Hun bekrefter dermed at det er en feil i det oppsatte programmet, hvor det sto at Sonja skulle delta.

FEIL I PROGRAMMET: En feil i det offisielle programmet var årsaken til at Dronningen ikke var tilstede på slottsplassen.
FEIL I PROGRAMMET: En feil i det offisielle programmet var årsaken til at Dronningen ikke var tilstede på slottsplassen. Vis mer

PÅ REISE: Ifølge informasjonssjef på Slottet er dronning Sonja på en lengre planlagt reise.
PÅ REISE: Ifølge informasjonssjef på Slottet er dronning Sonja på en lengre planlagt reise. Vis mer

Kronprinsesse Mette-Marit og kong Harald sto derimot klar for å motta presidenten, mens kronprins Haakon kom sammen med Peres.

På programmet de to neste dagene står gallamiddag på slottet og lunsj på Akershus slott.

Peres skal også møte stortingspresident Olemic Thommessen og statsminister Erna Solberg.

Les også: Mette-Marit kom i sin tredje Tjelta-kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer