Derfor dukket ikke Letizia opp

Mange ble overrasket over den spanske kronprinsessens fravær...

IKKE INVITERT: Kronprinsparet Letizia og Felipe var ikke tilstede i fyrstens bryllup. Foto: Stella Pictures
IKKE INVITERT: Kronprinsparet Letizia og Felipe var ikke tilstede i fyrstens bryllup. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Helt siden hun for ett år siden dukket opp i kronprinsesse Victorias bryllup i syltynn utgave, har ryktene om spiseforstyrrelser svirret rundt Spanias kronprinsesse Letizia.

Spekulasjonene skjøt ny fart da 38-åringen i april igjen dukket opp i svært tynn utgave i bryllupet til prins William og Kate Middleton, og det var derfor knyttet stor spenning til hvordan hun ville se ut, da hun lørdag skulle ankomme bryllupet til fyrst Albert av Monaco og hans forlovede Charlene Wittstock.

Men ingen Letizia dukket opp. Og grunnen var enkel: Letizia var nemlig ikke invitert i bryllupet, hevdes det.

«Felipe og Letizia var aldri invitert. Invitasjonen sendes vanligvis til monarken, som bestemmer hvem som skal gå. Kong Juan Carlos av Spania takket selv ja til invitasjonen, men måtte ombestemme seg i siste øyeblikk, fordi han må ta det med ro etter en kneoperasjon. Han kunne ikke spørre Felipe og Letizia på så kort varsel, fordi de allerede hadde planer.», skrives det i en kommentar på nettsiden HuffingtonPost.com.

Professor ved psykiatri i Trondheim, Karl Gunnar Gøtesam sa til avisen BT i juli at Letizia kan ha blitt utsatt for den såkalte «prinsessesyken» som de siste årene har rammet flere av Europas kvinnelige kongelige.

- Vi snakker ikke om noen smitteeffekt blant prinsessene, men disse unge kvinnene er alle utsatt for de samme kulturelle faktorene. De blir hele tiden vurdert og presset, for å beholde et vakkert utseende. Belastningen med å stå i blitzregnet kan føles stor, sa han.

Kronprinsesse Victoria har tidligere innrømmet at hun har hatt problemer med spiseforstyrrelser, og mange briter har bekymret seg for at Kate Middleton kom hjem i svært tynn utgave etter sin bryllupsreise.

Selv om kronprinsesse Letizia aldri har kommentert ryktene om spiseforstyrrelse, håper mange av hennes tilhengere nå at hun vil forsøke å gjøre noe med situasjonen så fort som mulig...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun har fikset på leppene 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer