Hertuginne Kate:

Derfor dukket hun opp uten forlovelsesringen

Hertuginnens forlovelsesring tilhørte prinsesse Diana, og er fast tilbehør på Kates ringfinger.

SPESIELL RING: Prins William fridde til hertuginne Kate med sin mor, prinsesse Dianas ring. Siden har den vært fast tilbehør på Kates ringfinger. Foto: NTB scanpix
SPESIELL RING: Prins William fridde til hertuginne Kate med sin mor, prinsesse Dianas ring. Siden har den vært fast tilbehør på Kates ringfinger. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Tirsdag denne uken besøkte hertuginne Kate (38) Evelina London Children’s Hospital, et barnesykehus i London.

Hertuginnens besøk var en del av hennes offisielle kongelige program, og agendaen for dagen skal ha vært å få et innblikk i hvordan sykehuset arbeider med kreativ kunst for å forbedre barns helse, velvære og lykke.

Det var likevel én helt annen detalj som vakte oppmerksomhet under besøket. Kate hadde nemlig ikke på seg sin ikoniske forlovelsesring.

Dianas ring

Ringen det er snakk om er en oval, tolv-karat ring av diamanter, med en safir-sten i midten. Den ble håndplukket av prinsesse Diana selv da hun forlovet seg med prins Charles (71) i 1981.

Da Dianas eldste sønn, prins William (37) skulle fri til Kate, var det nettopp hans avdøde mors ring som ble brukt. Hertuginnen har selv omtalt ringen som spesiell.

- Den er vakker. Jeg håper jeg klarer å ta vare på den. Den er spesiell, sa hun om ringen under hertugparets forlovelsesintervju i 2010, ifølge Harper's Bazaar.

Ringen betyr altså mye for hertuginne Kate, og da hun tirsdag dukket opp uten ringen, var det en god forklaring på hvorfor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer