Prinsesse Märtha Louise:

Derfor dukket hun opp på krykker

Märtha Louise ankom Jar kirke på krykker på datterens store dag.

ULYKKESFUGL: Lørdag konfirmerte prinsesse Märtha Louises datter Leah Isadora seg. Utenfor Jar kirke dukket imidlertid førstnevnte opp på krykker. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
ULYKKESFUGL: Lørdag konfirmerte prinsesse Märtha Louises datter Leah Isadora seg. Utenfor Jar kirke dukket imidlertid førstnevnte opp på krykker. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I helgen konfirmerte prinsesse Märtha Louises (48) datter, 15 år gamle Leah Isadora seg i Jar Kirke. Konfirmanten ankom kirken sammen med sin mor, og de to søstrene Maud Angelica (17) og Emma Tallulah (11).

Det var imidlertid en detalj som fanget oppmerksomheten utenfor kirken.

På konfirmasjonsdagen til datteren dukket nemlig prinsesse Märtha Louise opp på krykker, med en bandasje rundt sin venstre fot.

Ulykke for prinsessen

Ulykken kan se ut til å ha skjedd nå nylig, da Märtha for bare en uke siden delte et turbilde fra Lofoten, der hun ikke så ut til å være skadet.

Om nevnte bildet er tatt før eller etter ulykken er imidlertid ikke kjent.

Overfor Se og Hør forklarer imidlertid Märtha Louises manager, Carina Scheele, hva som har skjedd med prinsessen.

- Det er ikke noe alvorlig. Bare en enkel feiltråing, forteller hun.

Det skal imidlertid nevnes at det ikke er første gang prinsessen har skadet seg. Rundt samme tidspunkt i fjor avslørte Märtha Louise at hun hadde vært involvert i en ulykke.

Brakk fingeren

Det er ingen hemmelighet at prinsesse Märtha Louise er glad i ridning, en hobby hun har hatt siden hun var liten jente. Hun har tidligere uttalt hvor mye hest har betydd for henne både i oppveksten, og i hennes voksne liv, og hun har tidligere konkurrert på hesteryggen flere ganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer