Prinsesse Märtha Louise:

Derfor dukket hun opp på krykker

Märtha Louise ankom Jar kirke på krykker på datterens store dag.

ULYKKESFUGL: Lørdag konfirmerte prinsesse Märtha Louises datter Leah Isadora seg. Utenfor Jar kirke dukket imidlertid førstnevnte opp på krykker. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
ULYKKESFUGL: Lørdag konfirmerte prinsesse Märtha Louises datter Leah Isadora seg. Utenfor Jar kirke dukket imidlertid førstnevnte opp på krykker. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I helgen konfirmerte prinsesse Märtha Louises (48) datter, 15 år gamle Leah Isadora seg i Jar Kirke. Konfirmanten ankom kirken sammen med sin mor, og de to søstrene Maud Angelica (17) og Emma Tallulah (11).

Det var imidlertid en detalj som fanget oppmerksomheten utenfor kirken.

På konfirmasjonsdagen til datteren dukket nemlig prinsesse Märtha Louise opp på krykker, med en bandasje rundt sin venstre fot.

SKADET SEG: Prinsesse Märtha Louise ankom Jar kirke på krykker. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
SKADET SEG: Prinsesse Märtha Louise ankom Jar kirke på krykker. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Ulykke for prinsessen

Ulykken kan se ut til å ha skjedd nå nylig, da Märtha for bare en uke siden delte et turbilde fra Lofoten, der hun ikke så ut til å være skadet.

Om nevnte bildet er tatt før eller etter ulykken er imidlertid ikke kjent.

Overfor Se og Hør forklarer imidlertid Märtha Louises manager, Carina Scheele, hva som har skjedd med prinsessen.

- Det er ikke noe alvorlig. Bare en enkel feiltråing, forteller hun.

Det skal imidlertid nevnes at det ikke er første gang prinsessen har skadet seg. Rundt samme tidspunkt i fjor avslørte Märtha Louise at hun hadde vært involvert i en ulykke.

STORSLÅTT KONFIRMASJON: Les alt om Leah Isadoras konfirmasjon i tirsdagens utgave av Se og Hør. Faksimile: Se og Hør
STORSLÅTT KONFIRMASJON: Les alt om Leah Isadoras konfirmasjon i tirsdagens utgave av Se og Hør. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Brakk fingeren

Det er ingen hemmelighet at prinsesse Märtha Louise er glad i ridning, en hobby hun har hatt siden hun var liten jente. Hun har tidligere uttalt hvor mye hest har betydd for henne både i oppveksten, og i hennes voksne liv, og hun har tidligere konkurrert på hesteryggen flere ganger.

Og det var nettopp i forbindelse med ridning at ulykken utspant seg. På Instagram forklarte Märtha hva som skjedde. Der skrev hun at hesten ble litt skremt, som altså var grunnen til at hun falt av.

AU DA: Prinsesse Märtha Louise falt av hesten og brakk fingeren i fjor. Foto: Privat / Instagram
AU DA: Prinsesse Märtha Louise falt av hesten og brakk fingeren i fjor. Foto: Privat / Instagram Vis mer

«Jeg var på bakken med tøylen rundt fingeren da han løp av sted. Kraften fra tøylen knakk benet i fingeren min. Hvor heldig er ikke jeg som får ha denne kule, lilla gipsen på i tre uker?», skrev hun den gang.

KONGELIG KONFIRMASJON: I fjor var det Prinsesse Ingrid Alexandra sin tur til å konfirmeres, men det var hun ikke den første i kongefamilien som gjorde! Se bildene fra de andre kongeliges konfirmasjoner. Bilder: NTB Scanpix. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

En stor dag

Som nevnt var det en stor dag for kongefamilien i helgen, da Leah Isadoras konfirmasjon sto for tur. Flere gjester strømmet til Jar kirke for å være en del av 15-åringens konfirmasjon.

Etter det Se og Hør erfarer var konfirmasjonen preget av latter, tårer og gode ord.

Blant gjestene var blant annet Leah Isadoras farmor og farfar, Marianne Behn (66) og Olav Bjørshol (67) samt kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit og deres to barn, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre-Magnus.

Til stede i kirken var også kongeparet, før det bar av sted til festen, som ble arrangert på restaurant- og selskapslokalet Hvalstrand bad i Asker. Her kunne de nyte et bedre måltid og en slående panoramautsikt over Oslofjorden.

Grunnet smittevernhensyn hadde konfirmantene bare et fåtall gjester med seg til kirken. Bortsett fra Leah Isadoras nærmeste familie, var det bare 15-åringens faddere som fikk være til stede.

RØRENDE: En tydelig rørt Mette-Marit og kronprins Haakon holdt tale for Ingrid Alexandra under den kongelige konfirmasjonslunsj. Video: NRK. Vis mer

- Så stolt av deg

Dagen etter konfirmasjonen, delte Märtha et rørende innlegg om datteren på Instagram.

«Min fantastiske og talentfulle datter Leah Isadora ble konfirmert i går. Du var så vakker i din nye bunad. Jeg er så stolt av deg, vennen min», skrev Märtha innledningsvis til bilder av 15-åringen.

Videre skrev prinsessen at dattera våger å følge drømmene og intuisjonen sin, og at hun har arvet sin kunstneriske side fra faren, besteforeldrene og oldeforeldre på begge sider.

«Jeg elsker hvor kjærlig og ekte du er med følelsene dine, jeg elsker humoren din og den spøkefulle siden din. Jeg elsker alt ved deg», fortsatte hun, og la til at faren, avdøde Ari Behn, ville vært svært stolt over datteren.

LES OGSÅ: Mette-Marit hyller datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer