Derfor dropper Kate babyshower

- Det er ingenting de ikke kan kjøpe selv.

PENGER PÅ BOK: Kate kan velge og vrake i det meste til babyen. Men en Babyshower må hun trolig se langt etter. Foto: FameFlyNet
PENGER PÅ BOK: Kate kan velge og vrake i det meste til babyen. Men en Babyshower må hun trolig se langt etter. Foto: FameFlyNet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate dropper trolig den tradisjonelle «babyshoweren», melder People Magazine.

Det er blitt en vanlig trend, spesielt i USA, at det holdes en fest i forkant av fødselen, hvor de vordende mødrene får gaver i form av babyartikler og klær av sine venninner.

Det har vært nærliggende å tro at Kates søster Pippa skulle få oppdraget med å arrangere festen, ettersom hun er i bransjen og nylig har gitt ut bok om partyplanlegging.

Trenden med babyshower startet med at man skulle hjelpe mødre, som står ovenfor store innkjøp av nye ting til barnet kommer. Hertuginne Kate og hennes styrtrike familie har imidlertid alle midler tilgjengelige til å skaffe seg de ypperste modellene av det meste, og ifølge ABC News`kongeekspert Victoria Arbiter vil en babyshower for Kate blitt oppfattet som høyst upassende":

- Det er ingenting de ikke kan kjøpe selv, uttaler hun.

Dessuten blir det spøkt med at dronning Elizabeth neppe ville dukket opp om Pippa skulle arrangert festen. Kates søster har gjort seg umåtelig upopulær hos Dronningen etter at hun kjørte rundt i gatene i Paris med en venn som siktet på tilfeldig forbipasserende med en lekepistol.

Opptrinnet kastet store skygger over diamantjubileet i fjor, og Dronning Elizabeth skal ikke ha vært spesielt begeistret for skandalen.

I forbindelse med bryllupet ønsket Kate og William penger til et veldedig formål, og trolig kommer de til å ønske seg det samme i forbindelse med fødselen.

Avisene er fulle av stoff om den kommende tronarvingen hver eneste dag, og nedtellingen til den kongelige fødselen er nå for alvor begynt i England. Kate er over halvveis i svangerskapet, og britene elsker å se bilder av babymagen.

Nylig ble det kjent at mamma Carole skal flytte inn på Kensington Palace og hjelpe til med å oppdra barnet.


LES OGSÅ: Mette-Marit får frimerke


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer