Derfor døde kjærligheten

- Det var vel en liten hevn.

BRØT FORLOVELSEN: Prinsesse Madeleine og Jonas Bergström brøt forlovelsen lørdag. Foto: AP
BRØT FORLOVELSEN: Prinsesse Madeleine og Jonas Bergström brøt forlovelsen lørdag. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at den offentlige meldingen om at prinsesse Madeleine av Sverige (27) og hennes Jonas Bergstöm (31) har brutt forlovelsen, lørdag ettermiddag kom ut, har reaksjonene ikke latt vente på seg. Det første Madeleiene selv gjorde var å sette seg på et fly til New York, for å komme seg vekk fra alt styret.

Dagen derpå beskriver svenske Aftonbladet hva som førte til at kjærligheten paret imellom tok slutt. Og selv om det er liten tvil om at Jonas' hete natt med norske Tora Uppstrøm Berg (21) var dråpen som fikk begeret til å flyte over, ligger det mye mer bak.

Den svenske avisen skriver at det pågikk et sjalusidrama mellom Jonas og Madeleine. For da Jonas fikk mye oppmerksomhet for sine ville fester, gjorde Madeleine noe med saken. Hun tok igjen.

Det var alle New York-turene som ifølge Aftonbladet fikk Jonas til å reagere. En av parets venner beskriver det til avisen på følgende måte:

- Det var vel en liten hevn.

«For Madeleine var ikke Jonas' hete natt med Tora fra Meråker noen nyhet. Han har kjent til sviket i lang tid. Hun ble snarere sjokkert av at sidespranget har fått så stort rom utenfor parets innerste krets», skriver Aftonbladet.

Sist gang Madeleine og Jonas ble sett sammen i en offentlig sammenheng, var under Nobel-festen i desember. Paret forsøkte å redde kjærligheten under en reise til Thailand i februar, uten at det fungerte.

Paret skal knapt ha snakket sammen under Nobel-festen, til tross for at de lot seg fotografere og gikk arm i arm. Etter dette var forholdet nærmest dødsdømt.

I etterkant reiste prinsessen som så mange ganger før tilbake til New York, der hun har mange venner. Hun er lykkelig i den byen. I tillegg reiste hun med venner både til London og Verbier.

«Hennes glede var en hevn mot Jonas. Han skulle ikke slippe billig unna», skriver den svenske avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forlovelsen er brutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer