OVERRASKENDE BRUDD: Britene er overrasket over at det plutselig ble brudd mellom prins Harry og hans Cressida.  Foto: All Over
OVERRASKENDE BRUDD: Britene er overrasket over at det plutselig ble brudd mellom prins Harry og hans Cressida. Foto: All Over Vis mer

Derfor ble det slutt

Eksperter uttaler seg om sjokkbruddet.

Publisert

SEOGHØR.NO: På tirsdag kom sjokknyheten om at Prins Harry (29) og hans kjæreste gjennom to år Cressida Bonas (25) har gjort det slutt.

Bruddet kom overraskende på, da paret for kort tid siden viste seg offentlig for første gang under veldedighetsarrangement The WE Day UK. Ryktene om en kongelig forlovelse begynte å svirre.

Men på tirsdag kom meldingen om at paret går hvert til sitt etter to år som kjærester.

- Ingen så det komme, forteller Ingrid Seward , redaktør i magasinet Majesty.

Hun har fulgt utviklingen av prinsens forhold med Cressida i lang tid, og forklarer bruddet slik:

- Cressida syns det har vært vanskelig med fokuset på henne, bare fordi hun er kjæresten til prinsen, ikke fordi hun er seg selv. Hun er en veldig stille og jordnær jente, som ikke helt vet hvordan hun skal takle og være i det offentlige søkelyset, forteller redaktøren.

FRA FORELSKELSE TIL BRUDD: I mars virket prins Harry og Cressida forelsket og harmoniske, og forlovelsesryktene begynte å svirre. Men på tirsdag kom sjokknyheten om at paret nå har gått hvert til sitt.  Foto: REX/Dan Wooller/All Over Press
FRA FORELSKELSE TIL BRUDD: I mars virket prins Harry og Cressida forelsket og harmoniske, og forlovelsesryktene begynte å svirre. Men på tirsdag kom sjokknyheten om at paret nå har gått hvert til sitt. Foto: REX/Dan Wooller/All Over Press Vis mer

 

Skilles som venner

Hun avviser med det spekulasjonene om at prins Harry avbrøt forholdet fordi kjæresten ble for trengende.

- Hun ble for trengende, og det fungerte rett og slett ikke mer, sa en kilde til People på tirsdag.

Prins Harry er for tiden i USA for å delta i bryllupet til en kamerat. Den nysingle prinsen skapte hysteri da han ankom en lokal BBQ-restaurant i Memphis, se video her:

Sent tirsdag kveld kom det en twitter-melding fra den anerkjente konge-korrespondenten Peter Hunt i BBC:

- Prins Harry og kjæresten Cressida Bonas har gjort det slutt. Det sies at bruddet er vennskapelig, og at de skal fortsette å være gode venner, skrev han på Twitter.

Litt senere fulgte han opp med denne meldingen:

- Ifølge de som kjenner ham er prins Harry opptatt av å gjøre det klart at forholdet ikke tok slutt fordi han syntes Cressida var "for trengende".

Harry og Cressida har vært et par i to år, og ble i sin tid introdusert for hverandre via prinsens kusine prinsesse Eugenie (24) som er en god venninne av 25-åringen.

 

LES OGSÅ: Sjokkbrudd etter to år.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer