<strong>FORTSATT GODE VENNER:</strong> Prins Andrew og Sarah Ferguson ble skilt etter ti års ekteskap, men er fortsatt like gode venner 18 år etter bruddet. Foto: All Over Press
FORTSATT GODE VENNER: Prins Andrew og Sarah Ferguson ble skilt etter ti års ekteskap, men er fortsatt like gode venner 18 år etter bruddet. Foto: All Over Press Vis mer

Derfor beholdt han vennskapet med Fergie

Prins Andrew snakker ut 18 år etter skilsmissen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Prins Andrew giftet seg med sin store kjærlighet Sarah Ferguson i 1986, men ti år etter var skilsmissen et faktum. Da hadde Ferige både vært koblet til amerikaneren
Steve Wuyatt, og vært avbildet i avisene med elskeren John Bryen som slikket tærne til hennes!

Skandalen var komplett, og kongefamilien skjøv Fergie ut i kulden. Andrew hadde ikke noe annet valg enn å forlate henne til tross for at de har to barn sammen. Han kunne ikke være gift med en utro kvinne, uansett hvor mye han elsket henne.

Likevel har de to beholdt vennskapet i alle år. I et intervju med den amerikanse TV-kanalen CNBC snakker nå prinsen ut om forholdet til sin eks-kone.

- Jeg fortsatte å være venn med Ferige for familiens skyld, sier prinsen til TV-kanalen ifølge Mail Online.

<strong>HARMONI:</strong> Stolte foreldre sammen med eldstedatteren Beatrice, da hun avsluttet sine studier ved  Goldsmiths College i 2011. Foto: Stella Pictures
HARMONI: Stolte foreldre sammen med eldstedatteren Beatrice, da hun avsluttet sine studier ved Goldsmiths College i 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer

De to har døtrene Beatrice og Eugenie sammen, og det har aldri vært tvil om at foreldrene har gjort alt for at de ikke skulle lide under deres problemer. Sarah og Andrew har oppdratt døtrene Beatrice og Eugenie i felleskap hele veien, og bor faktisk den dag i dag under samme tak!

- Jeg synes det er ulogisk ikke å være venner på slutten av dagen, uansett hva omstendigehetene måtte være. Det har betydd mye for familien, erkjenner Andrew.

Eks-paret har aldri lagt skjul på sitt nære forhold, og har omtalt seg seg selv som verdens lykkeligste ugifte par ved flere anledninger tidligere. Da Se og Hør møtte Sarah i Norge i 2008, åpnet hun også opp om sine varme følelser for eks-mannen:

- Vi er verdens beste venner og vil alltid støtte hverandre, sa hun den gang.

Og det har virkelig vist seg å stemme. For selv da det ble avslørt i 2010 at Sarah ville tjene penger på å selge møter med eks-mannen, beholdt de to vennskapet!

Sarah krevde fem millioner kroner for møtet, men det hun trodde var en arabisk sjeik, viste seg imidlertid å være en journalist fra den nå nedlagte tabloidavisen News of the World.
Sarah måtte be hele det britiske folk om unnskyldning, og forklarte sin oppførsel med at hun var fanget i bunnløs gjeld.

<strong>BESTEVENNER:</strong> Sarah og Andrew er ofte å se sammen. Her på vei til deres felles hjem etter en bedre middag på en av Londons beste restuaranter.  Foto: All Over Press
BESTEVENNER: Sarah og Andrew er ofte å se sammen. Her på vei til deres felles hjem etter en bedre middag på en av Londons beste restuaranter. Foto: All Over Press Vis mer

Selv dronning Elizabeth skal ha tilgitt sine tidligere svigerdatter, til tross for alt hodebryet hun har skapt for den britiske kongefamilien. I fjor sommer var nemlig Sarah på besøk hos dronningen på hennes skotske slott Balmoral. Det skal ha vært første gang hun var der siden bryllupet i 1986!

Nyheten kom svært overraskende på britene, som ikke forventet slikt storsinn ovenfor kongefamiliens sorte får - og ryktene begynte fort å gå om at Andrew og Sarah skulle gifte seg igjen.

- De kommer til å gifte seg, det er bare et spørmål om tid. De er et praktfullt par, fortalte en kilde til Sunday Telegraph.

Les også: Prinessens hemmelige skjønhetstips.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer