Derfor arver Estelle ingenting

Kronprinsesse Victorias datter er ikke nevnt i Lillians testamente.

FÅR INGENTING: Prinsesse Estelle er ikke nevnt i testamentet til prinsesse Lillian. Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se
FÅR INGENTING: Prinsesse Estelle er ikke nevnt i testamentet til prinsesse Lillian. Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Victorias datter Estelle får ikke en krone av prinsesse Lilians millionformue på over 80 millioner.

Testamentet skal snart åpnes, og både Madeleine, Carl Philip og Victoria skal være blant arvingene ifølge Expressen.

Tidligere er det kjent at Carl Philip får arve millionvillaen Solbakken på Djurgården i Stockholm, mens et hittil ukjent søskenbarn i England får 50.000 kroner samt en leilighet i London, trolig verdt mange millioner kroner.

Testamentet ble sist omgjort for 5-6 år siden, og har siden den gang ligget i advokat Eric Agertils private bankboks. Han var en nær venn av prins Bertil og prinsesse Lillian.

Selv om Lillian trolig hadde ønsket at Estelle skulle arve noen av hennes eiendeler får hun ingenting, av den enkle årsak at Lilian ble dement og ikke lenger var ved sine fulle fem etter Estelles inntreden i kongefamilien.

– Lilian skulle nok ønsket at hun fikk noe, forteller advokat Eric Agertil Expressen.

LES OGSÅ: Carl Philip fant tilbake til Sofia


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer