Sarah Ferguson og prins Andrew:

- Dere må gifte dere igjen

Nytt bilde setter fart på ryktene om at Sarah Ferguson og prins Andrew har funnet tilbake til hverandre.

Nye bilder av Sarah Ferguson og prins Andrew setter fart på ryktene om at de er blitt et par igjen. Foto: NTB Scanpix
Nye bilder av Sarah Ferguson og prins Andrew setter fart på ryktene om at de er blitt et par igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden hertuginnen av York, Sarah Ferguson (59), og prins Andrew (59) skilte seg i 1996, har det stadig versert rykter om at de to har funnet tilbake til hverandre.

Ved flere anledninger har Sarah uttalt seg om eksmannen, som hun fremdeles har et meget tett bånd med. De to har døtrene prinsesse Beatrice (30) og prinsesse Eugenie (29) sammen, og senest i april gikk det rykter om at 59-åringen og prinsen hadde funnet tilbake til hverandre, over 20 år etter skilsmissen.

Og nå heller eksparet bensin på bålet med et nytt bilde sammen. De ser nemlig svært lykkelige ut mens de poserer sammen med døtrene i anledning The Colonel's Review utenfor Buckingham Palace forrige helg.

- Så stolt av hans kongelige høyhet hertugen av York under paraden for The Colonel's Review i dag, skriver Ferguson under bildene som er delt.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Vil ha nytt bryllup

Flere av Sarahs 216 000 følgere har bitt seg merke i gleden som utstråles gjennom bildene, og flere tror derfor at det tidligere paret igjen er romantisk involvert med hverandre. I hvert fall håper mange at de skal bli et par igjen.

- For en vakker familie, skriver en.

- Please, gift dere igjen, skriver en annen, mens en tredje lurer på når bryllupet mellom dem vil finne sted.

- Vil dere to være så snille og gi oss et bryllup til. Se på kjærligheten mellom dere, lyder en kommentar, mens en annen skriver:

- Man kan ikke nekte for den kjærligheten de fremdeles har for hverandre. Jeg vil være i ekstase den dagen de gifter seg igjen. Jeg har aldri gitt opp håpet om at de en dag vil gjøre det.

Også prinsesse Eugenie har delt bildene på sin Instagram-profil.

Godt forhold etter bruddet

Siden skilsmissen har de to eksene bevart vennskapet, og står sammen gjennom tykt og tynt. Tidligere har Sarah uttalt at eksmannen er den beste mannen hun kjenner, og at de «er skilt med hverandre, ikke fra hverandre».

Selv om Sarah i alle år har vært en yndling hos pressen, har hun holdt sine innerste følelser godt skjult for omverdenen, og har pratet heller lite om den høyprofilerte skilsmissen.

I november, 20 år etter at hun sist pratet om skandalen, fortalte hun om hvordan forholdet mellom henne og eksmannen er i dag:

- Den 23. juli 1986 var den lykkeligste dagen i livet mitt, uttalte Sarah om dagen hun giftet seg med prinsen.

Det gjorde hun i et større intervju med tabloidavisen Daily Mail, der hun også omtalte eksmannen i svært varme ordelag.

- Andrew er den beste mannen jeg kjenner. Det han gjør for Storbritannia er fantastisk; Ingen vet hvor hardt han jobber for landet sitt. (...) Jeg er så stolt av ham. Jeg står ved hans side og kommer alltid til å gjøre det. Måten vi er på er vårt eventyr, og selv om vi ikke er et par, har vi en stor tro på hverandre, fortsatte hun.

OFTE SAMMEN: Det tidligere hertugparet deltar stadig på arrangementer sammen. Her da Lady Gabriella Windsor og Thomas Kingston giftet seg i mai. Foto: NTB Scanpix
OFTE SAMMEN: Det tidligere hertugparet deltar stadig på arrangementer sammen. Her da Lady Gabriella Windsor og Thomas Kingston giftet seg i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
DEN GANG DA: Sarah og Andrew i 1995, året før de skilte seg. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Sarah og Andrew i 1995, året før de skilte seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avkreftet romansen

Ryktene om en gjenforening mellom duoen begynte å svirre allerede i begynnelsen av april, da hertuginnen ble med prins Andrew til kongedømmet Bahrain, hvor han avsluttet en rekke offisielle oppdrag.

Grunnen til at reisen fikk ekstra mye oppmerksomhet var fordi det ifølge ITV, gjengitt av Contact Music, var første gang på 25 år at «Fergie» fulgte med eksmannen på kongelig utenlandsbesøk.

Selv om mange så på reisen som en bekreftelse på romansen mellom hertuginnen og prins Andrew, har førstnevnte tidligere uttalt at de begge trives med hvordan forholdet de har til hverandre i dag fungerer.

En talsperson for Sarah Ferguson så seg i etterkant av turen nødt til å avkrefte romansen overfor The Sun.

- Hertugen og hertuginnen av York er fortsatt gode venner og ingenting har endret seg i forholdet deres, het det i uttalelsen fra representanten den gang.

LES OGSÅ: Disse kongelige reglene må Archie følge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer