- Dere er som skapt for hverandre

Stéphanie de Lannoy sjarmerte sin kongelige svigerfar.

RØRT: Både kronprins Guillaume og hans kone Stéphanie ble rørt da storhertug Henri holdt tale under gallamiddagen fredag kveld.  Foto: FameFlynet Sweden
RØRT: Både kronprins Guillaume og hans kone Stéphanie ble rørt da storhertug Henri holdt tale under gallamiddagen fredag kveld. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Alles øyne var på vakre Stéphanie de Lannoy (28) under gallamiddagen etter den borgerlige vielsen i Luxembourg fredag ettermiddag.

Kongelige fra hele verden var tilstede for å feire paret, og både kronprinsesse Mette-Marit og dronning Sonja blir hyllet for sine kjolevalg. Men ingen var like vakker som bruden. Stéphanie tok pusten fra gjestene i en tettsittende grå perlebesatt kjole og et vakkert diadem. 

Under middagen holdt prins Guillaumes (30) far, storhertug Henri en rørende tale for sønnen og hans nye kone. 

- Når jeg ser dere sammen er det absolutt ingen tvil om at dere er skapt for hverandre, og klar til å dele gledelige øyeblikk, men også vanskelige tider i livet, og å være der for familien så vel som for landet deres, sa han i sin tale ifølge nettstedet Wort.lu.  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kongelig kjempefest i Luxembourg  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer