Prins Harry:

Denne detaljen latterliggjøres : - Katastrofe

Det er ikke bare innholdet i Winfrey-intervjuet som vekker oppmerksomhet.

SLAKTES: Prins Harrys antrekk under Oprah Winfrey-intervjuet, deriblant sokker og sko, får gjennomgå av fans og følgere på Twitter. Foto: Harpo Productions/ Joe Pugliese / REUTERS/ NTB
SLAKTES: Prins Harrys antrekk under Oprah Winfrey-intervjuet, deriblant sokker og sko, får gjennomgå av fans og følgere på Twitter. Foto: Harpo Productions/ Joe Pugliese / REUTERS/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skal godt gjøres å fordøye det omstridte Oprah Winfrey-intervjuet med hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) på en god stund.

Sjokkerende utsagn om selvmordstanker, splid i familien, rasisme og dårlig behandling har skapt overskrifter verden rundt.

Torsdag brøt imidlertid prins William (38) tausheten om påstandene om rasisme i kongehuset.

- Vi er absolutt ikke en rasistisk familie, uttalte han til Sky News.

Prinsen la til at han foreløpig ikke hadde snakket med lillebroren, men at han planla å gjøre det.

Eksperter har dessuten kommet på banen og analysert hertugparets urovekkende påstander, fakter og kroppsspråk under intervjuet ned til hver minste detalj.

SPEKULASJONER: Kjolen Meghan brukte under intervjuet med Oprah skaper spekulasjoner. Video: CBS Vis mer

Blant annet har det blitt hevdet at Meghans kjole har et skjult budskap.

Også ektemannen prins Harrys fremtoning har fått en nøye gjennomgang.

«Stilmessig katastrofe»

Særlig én detalj i Harrys antrekk har nemlig fanget oppmerksomheten blant en flokk av Twitter-brukere, ifølge britiske The Sun.

I det kontroversielle intervjuet er prinsen ikledd grå dress, marineblå sokker og brune dressko - og det er synet av denne kombinasjonen som får fansen til å himle med øynene.

LATTERLIGGJØRES: Prins Harrys sokker og sko under Oprah Winfrey-intervjuet får nå gjennomgå. Foto: Harpo Productions/ Joe Pugliese / REUTERS / NTB
LATTERLIGGJØRES: Prins Harrys sokker og sko under Oprah Winfrey-intervjuet får nå gjennomgå. Foto: Harpo Productions/ Joe Pugliese / REUTERS / NTB Vis mer

Ifølge flere er mørke sokker og brune sko en total katastrofe.

«Jeg er lei for det, men la oss komme oss til et av de mest skandaløse aspektene ved Oprah-intervjuet. Hvordan kan prins Harry ha på seg lysegrå dress, mørkeblå sokker og brune sko? Det er en stilmessig katastrofe», konstaterer en fan - trolig med en dose humor.

«Var det flere som ble like distrahert av prins Harrys sokker som jeg ble? Kom igjen, mann», istemmer en annen.

«Herregud. Prins Harry har på seg mørke sokker og brune sko», kommenterer en tredje oppgitt.

«Jeg må innrømme at jeg er fornærmet over prins Harry i kveld, bare se på de skoene, sokkene og buksene. Det er utilgivelig!», skriver en fjerde.

Noen har også lagt merke til prinsens tilsynelatende for korte - eller for løstsittende - sokker.

«Jeg har ingenting å si om Oprah-intervjuet bortsett fra at prins Harrys sokker ser løse ut», påpeker en.

«Stakkars prins Harry ... har ikke engang råd til lange sokker siden Meghan dukket opp», skriver en annen humoristisk.

Hva Harry mener om sokke-spetakkelet er ikke godt å vite. Prinsens dress skal for øvrig ha en helt spesiell betydning for ham. Den grå dressen skal nemlig være den samme som han hadde på da han introduserte sønnen Archie (1) for verden for snart to år siden.

STOLTE: Det var to tydelig stolte foreldre som viste fram babyen sin til pressen for første gang. Hertuginne Meghan Markle og prins Harry fikk en sønn mandag 6. mai. Video: AP DV/NTB Scanpix Vis mer

Skjult budskap

Som nevnt ble Meghans sorte, fotside kjole med en hvit lotusblomst, studert ned til detaljnivå. Ifølge Independent hadde hertuginnen valgt en Armani-kjole for anledningen, med en prislapp på omtrent 40 000 norske kroner.

Lotusblomsten er ifølge avisen blant annet et ærverdig symbol i hinduismen, og er kjent for å representere skaperkraft, begynnelse og gjenfødelse, samtidig som den viser renhet.

SYMBOL: Flere hevdet at Meghan bar et skjult budskap i kjolen da hun stilte til intervju med Oprah Winfrey. Foto: Harpo Productions / Reuters / NTB
SYMBOL: Flere hevdet at Meghan bar et skjult budskap i kjolen da hun stilte til intervju med Oprah Winfrey. Foto: Harpo Productions / Reuters / NTB Vis mer

Flere hevdet at det skjulte budskapet handlet om 39-åringens åpenhet om at hun i fjor mistet sitt ufødte barn, og nå er på gravid på nytt og venter en liten jente.

Samtidig kunne det symbolisere starten på Harry og konas nye liv i California, etter at de i fjor trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter.

Meghan bar også et armbånd arvet fra avdøde prinsesse Diana. Det samme armbåndet skal prins Harry ha brukt som inspirasjon da han designet hertuginnens forlovelsesring før han gikk ned på kne i 2017.

BARE TRIST: Dette sier ekspertene om det famøse Harry og Meghan-intervjuet Vis mer

LES OGSÅ: Trekkes inn i kongebråket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer