BRYGGESØKNAD: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marits fritidseiendom på Flatholmen i Risør kommune, har en flott beliggenhet ytterst i havgapet med svært gode solforhold og utsikt mot hav, holmer og svaberg. Her er hytten sett fra Grønholmgape Foto: Se og Hør
BRYGGESØKNAD: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marits fritidseiendom på Flatholmen i Risør kommune, har en flott beliggenhet ytterst i havgapet med svært gode solforhold og utsikt mot hav, holmer og svaberg. Her er hytten sett fra Grønholmgape Foto: Se og Hør Vis mer

Denne brygga er for liten for kronprinsparet

- Brygga er nå for liten til å håndtere båttrafikken ved holmen, står det i søknaden.

Publisert
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (38) og kronprins Haakon (38) ønsker å oppgradere bryggen på eiendommen «Flatholmen» utenfor Risør.

- Brygga er nå for liten til å håndtere båttrafikken ved holmen. Vi håper på å utvide brygga med en meter i lengderetningen og en meter i bredden. Det medfører at arealet vil måle 10 ganger tre meter. I tillegg søkes det om å bygge bryggen cirka en meter høyere enn dagens, står det i søknaden til kommunen.

Paret skapte store overskrifter da hun sikret seg den spartanske hytta for ni million kroner. Med på kjøpet fikk kronprinsparet tre holmer, en kilometer strandlinje og et samlet areal på 26 mål.

Selve hytta på Flatholmen holder meget enkel standard, og er uten innlagt vann. Se og Hør er ikke kjent med om hytta nå står tom eller leies ut til andre.

Det tok ikke lang tid før kronprinsparet valgte å bytte feriested til prakteiendommen Dvergsøya utenfor Kristiansand, som de nå leier av kommunen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ga etter for presset

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer