Den ville fortiden blir film

Piker, vin og sang var Frederiks liv før han traff Mary...

KONGE PÅ BYEN: Historiene om kronprins Frederiks byturer er mange. Nå blir det film. Foto: All Over Press
KONGE PÅ BYEN: Historiene om kronprins Frederiks byturer er mange. Nå blir det film. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Før Mary og de fire barna var kronprins Frederik kjent for å leve et liv med raske biler – og mange unge, vakre kjærester.

Nå skal det lages film om kronprinsens utagerende tid. Filmen har fått tittelen ”Frederiks unge år” – og kongehuset kommer ikke til å bidra i produksjonen, skriver avisa Politiken.

- Det blir verken et glansbildeportrett eller en kulørt sladderfilm. Ambisjonen er å skildre det rått og realistisk, sier regissøren bak filmen, ”Borgen”-skuespilleren Christian Tafrdup.

Filmen skal skildre de rundt ti årene frem til Frederik møtte Mary i år 2000. Tafrdup ønsker ikke å avsløre hvilke episoder filmen vil inneholde.

Men det er nok å ta av.

Den danske kronprinsen lot det gå sport i å jakte undertøymodeller. Han hadde en rekke lettkledde kjærester før han slo seg til ro med sin Mary.

Først ute var Birgitte Vollerslev på slutten av 80-tallet. Hun fikk reisepass – og Frederik la i 1990 sin elsk på den frisinnede sexbomben Malou Aamund.

Forholdet fikk en brå slutt nyttårsaften 1992, da førerkortløse Malou ble tatt i promillekontroll – med en stupfull kronprins Frederik i passasjersetet…

I 1993 sjarmerte han rikmannsdatteren og modellen Athena Windelev på ball i New York, men romansen rant ut i sanden.

Neste kvinne ut var Katja Storkholm, som i 1995 ble hemmelig forlovet med Frederik. Like etter ble det brudd, etter sigende på ordre fra dronning Margrethe.
 
LES OGSÅ:
Så mye tjener kronprins Frederik på én dag.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer