Den store kongefesten

Se og Hør kommer tirsdag tradisjonen tro med et stort bilag fra den storslåtte feiringen av kong Haralds 70-årsdag.

JUBILANT: Kong Harald ble i helgen feiret med brask og bram. Les alt om kongefesten i Se og Hørs bilag! Foto: SCANPIX
JUBILANT: Kong Harald ble i helgen feiret med brask og bram. Les alt om kongefesten i Se og Hørs bilag! Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: - Vi har alltid hatt stor suksess med våre glitrende bilag fra store kongelige begivenheter - og våre lesere forventer det nærmest av oss etter en slik feiring. Og dette er noe av det absolutt morsomste jeg selv gjør i bladet, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne, som sammen med et stort team av journalister, fotografer og layout-tegnere har jobbet for å få det flotte bilaget vel i havn til tirsdagsutgaven.

Over 16 sider kan det norske folk nå se flotte bilder av kongefamilien og deres mange kongelige gjester - og studere alle de fantastiske kjolene og smykken - samt se nye sjarmerende bilder av kongeparets barnebarn fra utendørsaktivitetene i helgen...

- Mange kongetro nordmenn samler faktisk på Se og Hørs bilag fra forskjellige kongelige begivenheter - og jeg får stadig forespørsler fra ivrige lesere som ønsker seg "gamle" bilag til sin samling.

- Nå gleder jeg meg bare til jeg snart får lage bilag fra et kongelig bryllup i Sverige, sier Kjell Arne. Eller kanskje fra Monaco...?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer