Den svenske kronprinsfamilien:

Den rojale fansen jubler over nye feriebilder

Deler private feriebilder av de to sjarmtrollene, fotografert av kronprinsesse Victoria.

<strong>SJELDNE BILDER:</strong> I helgen delte det svenske kongehuset flere feriebilder på sin Instagram-konto, og det er tydelig at den rojale fansen satte stor pris på det private innblikket i sommerferien til kronprinsesse Victoria, prins Daniel og barna prinsesse Estelle og prins Oscar. Her er de avbildet under Victorias 42-årsdag tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix
SJELDNE BILDER: I helgen delte det svenske kongehuset flere feriebilder på sin Instagram-konto, og det er tydelig at den rojale fansen satte stor pris på det private innblikket i sommerferien til kronprinsesse Victoria, prins Daniel og barna prinsesse Estelle og prins Oscar. Her er de avbildet under Victorias 42-årsdag tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I likhet med folk flest ser det ut til at de kongelige også nyter alt sommeren har å by på, og det blir stadig mer vanlig at medlemmene av kongehus rundt om i Europa deler private bilder i sosiale medier.

Sist ut var den danske kongefamilien, som ble hyllet for feriebildene de delte med den rojale fansen på Instagram og Facebook.

Nå følger det svenske kongehuset etter, og deler feriebilder av kronprinsesse Victorias (42) to barn, prinsesse Estelle (7) og prins Oscar (3).

Gir fansen et innblikk

I løpet av sommeren har familien på fire tilbrakt store deler av tiden sin på Solliden Slott på Öland, hvor de blant annet feiret bursdagen til Victoria.

Familien har også sørget for å avlegge besøk rundt Svergies vestkyst, og har tilbragt tid på øya Blå Jungfrun - som befinner seg ved Kalmarsundet mellom Småland og Öland.

I et innlegg delt på det svenske kongehusets offisielle Instagram-profil gir de nå den rojale fansen et innblikk i sommerferiens høydepunkter. Bildet viser Estelle og Oscar i vakre omgivelser på nettopp Västkusten og Blå Jungfrun.

«Prinsesse Estelle og prins Oscar fotografert under kronprinsfamiliens ferie tidligere i sommer», lyder det i innlegget.

Bildene av de to sjarmørene er tatt av kronprinsesse Victoria selv. Kort tid etter delte kongehuset enda et bilde, men denne gangen av hele familien på fire samlet foran i skulpturparken «Skulptur i Pilane».

Sjelden kost

Instagram-innlegget med de private feriebildene hører med til sjeldenhetene, ettersom hvor familien ferierer pleier å holdes skjult fra offentligheten.

- Vi har en hardtarbeidende kongefamilie som alltid har alle øyne på seg, og står i rampelyset. I sommermånedene er det derfor viktig at det finnes tid til private øyeblikk og restitusjon. De fleste medier og det svenske folket respekterer det. Det er bra, uttalte informasjonssjef ved hoffet, Margareta Thorgren, i helgen, ifølge Expressen.

Det er tydelig at følgerne setter stor pris på de nye bildene av den svenske kongefamilien, og spesielt de nye bildene av sjarmtrollene prins Oscar og prinsesse Estelle.

Artikkelen fortsetter under bildene.

<strong>SOMMERFIN:</strong> Tidligere i sommer ble prinsesse Estelle også fotografert i hagen hjemme på Haga slott. Foto: Linda Broström / Kungliga Hovstaterna
SOMMERFIN: Tidligere i sommer ble prinsesse Estelle også fotografert i hagen hjemme på Haga slott. Foto: Linda Broström / Kungliga Hovstaterna Vis mer
<strong>I DET GRØNNE:</strong> Prinsesse Estelle og prins Oscar begeistrer kongelige fans hver gang de stiller opp på nye bilder. Foto: Linda Broström/ Kungliga Hovstaterna
I DET GRØNNE: Prinsesse Estelle og prins Oscar begeistrer kongelige fans hver gang de stiller opp på nye bilder. Foto: Linda Broström/ Kungliga Hovstaterna Vis mer
<strong>SPRELL:</strong> Prinsesse Estelle og lillebroren, prins Oscar, stjal definitivt showet under mamma kronprinsesse Victorias 42-årsdag i juli. Foto: NTB Scanpix
SPRELL: Prinsesse Estelle og lillebroren, prins Oscar, stjal definitivt showet under mamma kronprinsesse Victorias 42-årsdag i juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Så gøy å få se prinsen le. For noen herlige barn», lyder en av kommentarene.

«For noen flotte bilder, takk for at dere deler dem. Håper at dere alle har hatt en fin ferie», skriver en annen.

«For noen skjønne barn, herregud som de vokser. Skikkelige sjarmtroll. Stor klem», skriver en tredje.

Bedre kontakt med folket

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle fortalte nylig at det har blitt mer og mer vanlig at de kongelige legger ut private glimt i sosiale medier.

Videre påpekte Vagle at man på denne måten kommer i kontakt med folket på en helt annen måte, og at mange synes det er gøy å få et innblikk i kongehusenes private sfære.

Også her til lands har det blitt delt flere feriebilder. Både Mette-Marit og Märtha Louise har vært på ferie, noe som er godt dokumentert i sosiale medier. Førstnevnte delte blant annet en hyggelig «selfie» da ektemannen, kronprins Haakon (46) fylte år tidligere i sommer.

FORNØYD: Hjemmelagets kaptein, kronprinsesse Mette-Marit, scorte to mål under mandagens vennskapskamp mot Nordstrand Allsport. Video: Henriette Eilertsen Vis mer

Tross friske feriebilder, gikk imidlertid både 45-åringen og Märtha på hver sin blemme på Instagram nylig. Mens kronprinsessen skulle tagge sønnen, Marius Borg Høiby, i ett av bildene sine og tagget feil navn, delte prinsesse Märtha Louise fødselsnummeret sitt med sine 127 000 følgere.

Begge feilene ble imidlertid raskt rettet opp i.

LES OGSÅ: Nyter norsk sommer etter familietur til Ibiza

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer