Den svenske kronprinsfamilien:

Den rojale fansen jubler over nye feriebilder

Deler private feriebilder av de to sjarmtrollene, fotografert av kronprinsesse Victoria.

SJELDNE BILDER: I helgen delte det svenske kongehuset flere feriebilder på sin Instagram-konto, og det er tydelig at den rojale fansen satte stor pris på det private innblikket i sommerferien til kronprinsesse Victoria, prins Daniel og barna prinsesse Estelle og prins Oscar. Her er de avbildet under Victorias 42-årsdag tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix
SJELDNE BILDER: I helgen delte det svenske kongehuset flere feriebilder på sin Instagram-konto, og det er tydelig at den rojale fansen satte stor pris på det private innblikket i sommerferien til kronprinsesse Victoria, prins Daniel og barna prinsesse Estelle og prins Oscar. Her er de avbildet under Victorias 42-årsdag tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I likhet med folk flest ser det ut til at de kongelige også nyter alt sommeren har å by på, og det blir stadig mer vanlig at medlemmene av kongehus rundt om i Europa deler private bilder i sosiale medier.

Sist ut var den danske kongefamilien, som ble hyllet for feriebildene de delte med den rojale fansen på Instagram og Facebook.

Nå følger det svenske kongehuset etter, og deler feriebilder av kronprinsesse Victorias (42) to barn, prinsesse Estelle (7) og prins Oscar (3).

Gir fansen et innblikk

I løpet av sommeren har familien på fire tilbrakt store deler av tiden sin på Solliden Slott på Öland, hvor de blant annet feiret bursdagen til Victoria.

Familien har også sørget for å avlegge besøk rundt Svergies vestkyst, og har tilbragt tid på øya Blå Jungfrun - som befinner seg ved Kalmarsundet mellom Småland og Öland.

I et innlegg delt på det svenske kongehusets offisielle Instagram-profil gir de nå den rojale fansen et innblikk i sommerferiens høydepunkter. Bildet viser Estelle og Oscar i vakre omgivelser på nettopp Västkusten og Blå Jungfrun.

«Prinsesse Estelle og prins Oscar fotografert under kronprinsfamiliens ferie tidligere i sommer», lyder det i innlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer