PÅ SYKEHUS: Det danske kronprinsparets nyfødte tvillingdatter har vært innlagt til behandling på Rigshospitalet. Hun skal nå ha frisknet til igjen.  Foto: Stella Pictures
PÅ SYKEHUS: Det danske kronprinsparets nyfødte tvillingdatter har vært innlagt til behandling på Rigshospitalet. Hun skal nå ha frisknet til igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den nyfødte prinsessen på sykehus

Det danske kronprinsparets månedgamle datter innlagt på Rigshospitalet.

Publisert
SEHER.NO: Den 8. januar ble det danske kronprinsparet foreldre til tvillinger, en gutt og en pike. Nå har den én måned gamle prinsessen vært innlagt på Rigshospitalet i København.

Det bekrefter det danske kongehusets kommunikasjonssjef, Lene Balleby, overfor Billedbladet.
Pikens innleggelse skyldtes en forkjølelse, så nå skal være behandlet.

- Den lille prinsessen er utskrevet og har det nå bra igjen, sier Balleby til Billedbladet.

Ifølge Ekstrabladet skal prinsessen ha fått problemer med slim i luftveiene, men det danske hoffet vil ikke bekrefte dette. 

- Det hele var helt udramatisk. Men de valgte å legge henne inn siden hun bare er noen få uker gammel, sier kongehusets kommunikasjonsmedarbeider Christian Meyer til Bt.dk.
 
Kongehuset ønsker heller ikke å opplyse om når eller hvor lenge den nyfødte prinsessen var innlagt på Rigshospitalets neonatalavdeling.

- Jeg har ikke noe ytterligere å tilføye, avslutter Balleby til Billedbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kapret drømmejobben i bikini   


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer