Den nybakte pappaen takker for gratulasjonene

Charlotte Casiraghi og Gad Elmaleh er blitt foreldre til en liten gutt.

FORELDRE: Charlotte Casiraghi og Gad Elmaleh fikk en sønn tirsdag kveld. Her fra et ball i Monaco i mars i år. Foto: Stella Pictures
FORELDRE: Charlotte Casiraghi og Gad Elmaleh fikk en sønn tirsdag kveld. Her fra et ball i Monaco i mars i år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag denne uken ble Monacos fyrstefamilie ett medlem rikere, da lille Raphaël ble født på Princess Grace Hospital i Monaco tirsdag kveld.

Nå takker den nybakte pappaen, skuespiller og komiker Gad Elmaleh (42), for alle gratulasjonene han og kjæresten Charlotte Casiraghi (27) har fått i forbindelse med fødselen:

 

«Takk til alle for de hyggelige beskjedene. Veldig rørt», tvitret Gad to dager etter fødselen.

FORELSKET: Charlotte Casiraghi har vært kjæreste med den 15 år eldre franske skuespilleren Gad Elmaleh siden slutten av 2011. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Charlotte Casiraghi har vært kjæreste med den 15 år eldre franske skuespilleren Gad Elmaleh siden slutten av 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vakre Charlotte ble mamma for første gang, mens Gad har sønnen Noé (12) fra forholdet med den franske skuespilleren Anne Brochet (47) - som han var sammen med fra 1998 til 2002.

Charlotte er datter av prinsesse Caroline (56) av Hanover og barnebarnet til ikoniske prinsesse Grace Kelly.

Den nybakte mammaen har forholdt seg taus under svangerskapet, men hennes 15 år eldre samboer har fortalt pressen at han gleder seg til å bli pappa, og at hans kjære kommer til å bli en fantastisk mor:

- Hun kommer til å bli verdens beste mor, fordi hun er så generøs og kjærlig. Hun har alle kvaliteteter som skal til for å bli en god mor.

Paret ble kjærester på tampen av 2011, kort tid etter at Charlotte hadde gjort det slutt med jevnaldrende Alex Dellal (30) som hun hadde vært kjæreste med i fire år.

LES OGSÅ: Charlotte Casiraghi er modell for Gucci

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer