TUNG START: Den første natten etter at prins William og hertuginne Kate tilbragte alene med prins George var et mareritt. Varmen var uutholdelig for den nyfødte. Foto: Stella Pictures
TUNG START: Den første natten etter at prins William og hertuginne Kate tilbragte alene med prins George var et mareritt. Varmen var uutholdelig for den nyfødte. Foto: Stella PicturesVis mer

- Den første natten var et mareritt

Vanity Fair avslører nye detaljer fra prins George sine første dager.

SEOGHØR.NO: I juli i fjor ble prins William (32) og hertuginne Kate (32) foreldre, da lille prins George kom til verden.

SNART ETT: Lille George fyller ett år denne måneden. Foto: Stella Pictures
SNART ETT: Lille George fyller ett år denne måneden. Foto: Stella Pictures Vis mer
DRONNINGEN PÅ BESØK: Kate og William skulle ha dronningen på besøk etter den slitsomme natten. Foto: PA Wire/Press Association Images
DRONNINGEN PÅ BESØK: Kate og William skulle ha dronningen på besøk etter den slitsomme natten. Foto: PA Wire/Press Association Images Vis mer

Om få dager fyller den unge prinsen år for første gang, og i den anledning har bladet Vanity Fair tatt en kikk på prinsens første år.

Og ifølge nettstedet The Stir skriver bladet at den første natten etter at familien hadde kommet hjem fra sykehuset var et rent mareritt.

Varmen var nemlig uutholdelig for den nyfødte.

«Det var et helvete. Leiligheten den kongelige familien tilbragte natten hadde ikke aircondition, og prinsen gråt bokstavelig talt hele natten», skriver bladet.

Som mange kongelige er vant med, stiller ofte tjenere opp når nøden er stor. Men denne natten var det kun prinsen og hertuginnen som var til stede med sønnen. Derfor måtte de gjøre alt selv.


Og ikke nok med det. Det første som skulle skje morgenen etter, var at dronning Elizabeth skulle komme på frokost, for å møte oldebarnet for første gang.

«Det er ingenting som er som å ønske dronningen velkommen etter en utmattende natt med en skrikende baby!», skriver The Stir, og synes det høres ut som en grusom opplevelse.

Det ble kanskje en hard start for det forelskede paret, men om de skulle bestemme seg for å få et barn til, er de godt forberedt.


LES OGSÅ: Se, som prins George har vokst siden sist!