Hertuginne Meghan:

Delte ukjent tenåringsbilde

- Vi spilte i musikaler sammen som barn.

HEMMELIG BILDE: Hertuginne Meghans venninne, Katharine McPhee (34), har delt et hittil ukjent bilde av den tidligere «Suits»-stjernen på Instagram. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIG BILDE: Hertuginne Meghans venninne, Katharine McPhee (34), har delt et hittil ukjent bilde av den tidligere «Suits»-stjernen på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er mye som skjer for hertuginne Meghan (37) om dagen. Ikke bare er hun et par måneder unna terminen for sitt første barn, men hun og ektemannen prins Harry (34) er også på flyttefot.

I tillegg har det de siste månedene stormet rundt Meghan og svigerinnen hertuginne Kate (37), som ifølge ryktene skal ha et svært dårlig forhold.

Nå som hertuginnen for alvor har blitt en del av den britiske kongefamilien, benytter hennes venninne, den amerikanske skuespilleren og «Idol»-stjernen Katharine McPhee (34), anledningen til å mimre tilbake til da «Suits»-stjernen «bare» var Meghan Markle.

Ukjent bilde

Torsdag denne uken delte nemlig McPhee et bilde av henne og Meghan fra deres yngre dager.

Bildet viser McPhee og hertuginnen pyntet til fest med knallrød leppestift og stilige kjoler i forbindelse med en musikal de deltok i da de var unge. Under bildet har hertuginnens venninne skrevet:

- Meghan og jeg spilte i musikaler sammen da vi var barn. Hun vokste opp til å bli hertuginne av Sussex, og jeg vokste opp til å spille på West End. Det er det samme livet, spør du meg, skriver McPhee humoristisk.

Det er ukjent hvor gamle de to er på bildet, men det er trolig tatt den gang de var i tenårene.

NÅ: Mye har skjedd siden Katharine McPhee og hertyuginne Meghan var venniner i tenårene. Snart kommer det første barnet til henne og mannen prins Harry. Foto: NTB Scanpix
NÅ: Mye har skjedd siden Katharine McPhee og hertyuginne Meghan var venniner i tenårene. Snart kommer det første barnet til henne og mannen prins Harry. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Katharine McPhee og Meghan er amerikanere og vokste opp sammen i Los Angeles, og i dag befinner de begge seg på den andre siden av Atlanteren, i Englands hovedstad London - om enn i vidt forskjellige roller.

McPhee er mest kjent for å ha hatt en rolle i i TV-serien «Smash», og hun kom også på andreplass i den amerikanske versjonen av «Idol» i 2005.

I dag bor hun i London hvor hun for tiden jobber med teaterstykket «Waitress» som har premiere på West End neste måned, ifølge Radar Online.

Hun har også skapt overskrifter på grunn av privatlivet sitt den siste tiden. I fjor sommer forlovet McPhee seg med 34 år eldre David Foster (69), den kanadiske musikeren og produsenten som tidligere var gift med Yolanda Hadid (55).

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Er på flyttefot

Det har vært store omveltninger i hertuginne Meghans liv siden det uskyldige bildet med McPhee ble tatt, og 19. mai i fjor giftet hun seg i et storslått seremoni med prins Harry i Windsor i England.

VENTER BARN: Hertuginne Meghan og prins Harry venter sitt første barn i slutten av april: Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Hertuginne Meghan og prins Harry venter sitt første barn i slutten av april: Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bare måneder etter, i oktober 2018, kom den gledelige beskjeden om at paret venter sitt første barn. Barnet er ventet å komme til verden i slutten av april, og det knyttet stor spenning til om det kommer en liten prins eller prinsesse - hertugparet har nemlig valgt å ikke vite kjønnet på den lille krabaten som snart melder sin ankomst.

I forbindelse med barnet som er på vei, er Meghan og Harry også på flytteflot, og ifølge People skal datoen for flyttingen være satt.

Planen er at det britiske hertugparet flytter i løpet av mars, skriver det amerikanske nettstedet, og dermed vil Harry og Meghan ha god tid til å komme i orden i det nye hjemmet før de blir foreldre for første gang.

Meghan og Harry skal flytte til Frogmore House i Windsor som da vil bli deres nye offisielle residens, skriver Elle.

NY RESIDENS: Hit flytter Meghan og Harry i mars. Foto: NTB Scanpix
NY RESIDENS: Hit flytter Meghan og Harry i mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Meghan og Harry bor i dag på den kongelige eiendommen Kensington Palace i London, hvor også prins William (36) og hertuginne Kate (37) bor. For en stund siden verserte ryktene om at den egentlige årsaken til at Meghan og Harry flytter fra Kensington Palace, skal være at de to hertuginne ikke kommer særlig godt overens.

Hertuginne-krangel

Hertuginne Meghan og hertuginne Kate skal angivelig ikke ha et særlig godt forhold, og da Kate fylte 37 år 9. januar, skal ikke Meghan og Harry ha vært invitert til feiringen, skrev Daily Mail den gang.

Dette helte enda mer vann på ryktemølla om at de to hertuginnene er uvenner.

Hertuginne Kate feiret den store dagen med en søndagslunsj på landstedet Anmer Hall i nærhæten av Sandringham i Norfolk - men altså uten at svogeren og svigerinnen var til stede.

En kongelig kilde påpekte imidlertid at det aldri var meningen at Meghan og Harry skulle være en del av bursdagsfeiringen på Anmer Hall den helgen.

Videre uttalte kilden at det ikke er noen bitter rivalisering mellom de to hertuginnene, og at Harry slett ikke deltar på alt som kryper og går av kongelige bursdagsfeiringer.

- Meghan og Kate er ikke «i krig» som mediene skal ha det til. De har rett og slett forskjellige interesser og venner og står hverandre ikke særlig nære, sa kilden til ET Online den gang.

GIFT: Harry og Meghan av har avlagt sine troskapsløfter, og er nå mann og kone. Video: AP Vis mer

LES OGSÅ: Falt pladask for 34 år eldre TV-stjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer