KOSTE SEG PÅ TUR: Etter over to uker på reisefot har ekteparet nå vendt nesen hjem til Europa igjen. Foto: NTB Scanpix
KOSTE SEG PÅ TUR: Etter over to uker på reisefot har ekteparet nå vendt nesen hjem til Europa igjen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Prins Harry:

Delte søtt bilde av sin gravide kone på Instagram

Delte foto på med fansen på sosiale medier.

I midten av oktober kom den gledelige nyheten om at det nygifte ekteparet, prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37), venter sitt første barn sammen.

- Deres kongelige høyheter hertugen og hertuginnen av Sussex er veldig glade over å kunngjøre at hertuginnen av Sussex venter barn våren 2019, het det i meldingen som ble offentliggjort via Kensington Palace.

De siste ukene har de vordende foreldrene vært på sin første offisielle reise sammen hvor de i løpet av 16 dager har besøkt Australia, New Zealand, Fiji og Tonga.

Knipset bilde

Torsdag kom turen til sin ende, og i den anledning delte Harry og Meghan en melding via Kensington Palace sin Instagram-konto.

- Tusen takk New Zealand for en helt fantastisk siste uke av reisen vår. Det har vært et privilegium å få møte så mange vennlige Kiwis. Australia, Fiji, Tonga og New Zealand, vi forlater dere med en følelse av inspirasjon og med å ha blitt påminnet hvordan hver eneste av oss kan gjøre en forskjell, skriver de.

Bildet til teksten viser hertuginnen, som varsomt holder hendene på sin voksende mage, i nydelige naturomgivelser. Og det er prins Harry som har tatt det søte bildet av henne. Han har nemlig blitt kreditert som fotograf.

Onsdag ble tre bilder fra samme skogstur lagt ut på Instagram-kontoen. Her går turtelduene blant annet hånd i hånd mens de nyter Redwoods Forest i Rotorua på New Zealand.

Hertuginne Meghan var for øvrig iført en boblejakke fra det norske merket Norrøna på den hyggelige skogsturen.

I løpet av reisen har Harry og Meghan blitt fotografert i prat med lokale, i eksklusive selskap og i en avslappet atmosfære på stranden.

Nå bærer det altså tilbake til Storbritannia for duoen, men bagasjen er utvilsomt fylt opp til randen med gode minner.

Bagasjen er også fylt godt opp med eksklusive klær. Meghan brukte nemlig over 30 forskjellige antrekk på turen, og Marie Claire anslår at den totale garderoben hadde en verdi på godt over en halv million norske kroner.

Truseglipp

Bestående av plagg fra verdens mest eksklusive motehus, med et team av stylister til stede for å ivareta luksusmoten, skulle man kanskje tro at det ikke kunne skje noe feil med garderoben under turen.

Den gang ei. Som Hello! Magazine torsdag påpeker, viste Meghan muligens litt mer enn planlagt en av de siste dagene i Oseania.

Det var på New Zealand at den såkalte «fashion faux pas»-blemma ble begått. Meghan hilste gladelig på folket ikledd et blått antrekk fra Givenchy.

Stoffet på skjørtet glinset i solen mens hun vandret rundt i sine høye Manolo Blahnik-pumps, og det var mange som tok bilder mens 37-åringen mottok gaver og ga klemmer til spente småbarn.

Saken fortsetter nedenfor.

AVSLØRENDE: Hertuginnens skjørt ble temmelig gjennomsiktig i sollyset i Rotorua på New Zealand onsdag. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRENDE: Hertuginnens skjørt ble temmelig gjennomsiktig i sollyset i Rotorua på New Zealand onsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I ettertid har derimot fansen lagt merke til at skjørtet Meghan gikk i, som for øvrig er fra samme motehus som designet brudekjolen hennes, kanskje var litt for tynt.

Fotografert i sola kan man nemlig tydelig se undertøyet hertuginnen har iført seg, en svart hipster. Ikke at det i seg selv er spesielt problematisk, men er man et av verdens mest offentlige mennesker får man fort høre det om man bommer i moteveien.

Hello! skriver at det trolig er mange som kan kjenne seg igjen i Meghans truseblemme. Hvis man kler på seg i et rom med dårlig belysning kan det fort se ut som alt er flott, og man oppdager kanskje ikke hvor gjennomsiktig det man har på seg egentlig er før det er for sent.

Her er flere bilder som har blitt delt fra parets reise:

LES OGSÅ: Hele salen klappet for Mette-Marit

- Hun har hatt englevakt

- Hun har hatt englevakt

Bli med hjem til Victoria og Daniel

Bli med hjem til Victoria og Daniel

Vil amme datteren på ubestemt tid

Vil amme datteren på ubestemt tid

Nå er de gift!

Nå er de gift!

Slik ser han ikke ut lenger

Slik ser han ikke ut lenger

Disse tegnene avslører Meghan

Disse tegnene avslører Meghan

Familiedrøm til 17 millioner

Familiedrøm til 17 millioner

Bekrefter brudd

Bekrefter brudd

Saksøkes av tidligere huseier

Saksøkes av tidligere huseier

Har fått sitt første barn sammen

Har fått sitt første barn sammen

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255