Prins Harry og hertuginne Meghan:

Delte sjarmerende nyttårshilsen

Prins Harry og hertuginne Meghan ønsket godt nytt år med et nytt bilde av Archie.

DELTE NYTT BILDE: Prins Harry og hertuginne Meghan markerte inngangen til det nye tiåret med å sende en hilsen til alle sine følgere. Foto: NTB Scanpix
DELTE NYTT BILDE: Prins Harry og hertuginne Meghan markerte inngangen til det nye tiåret med å sende en hilsen til alle sine følgere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) har den siste tiden oppholdt seg i Canada. Her har de også feiret sin første jul borte fra kongefamilien, og i stedet tilbrakt høytiden sammen med hertuginnens mor, Doria Ragland (63).

Julen 2019 var også spesiell for hertugparet på flere måter, ettersom det var deres første jul som foreldre.

Men selv om kongelige tradisjoner var byttet ut i år, benyttet hertugparet likevel anledningen til å komme med en nyttårshilsen til folket fra sin offisielle Instagram-konto.

Nytt bilde

- Vi ønsker dere alle et godt nytt år og takker dere for deres fortsatte støtte! Vi har elsket å møte så mange av dere rundt om i verden og kan ikke vente med å møte mange flere av dere neste år. Vi håper 2020 bringer hver og en av dere god helse og lykke, skriver de på sin Instagram-konto.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Sammen med hilsenen har de lagt ut en bildegalleri med sine høydepunkter fra året som gikk, hvor et fersk bilde av prins Harry og lille Archie (7md.) er det som preger forsiden av innlegget.

Bildet skal være tatt under parets Thanksgiving-fering, og ifølge People har en kilde i det britiske kongehuset bekreftet at det er Meghan selv som er fotografen.

Også på julaften delte hertugparet en julehilsen.

Et bilde i sort/hvitt viser den lille sjarmøren krabbende mot kameraet, mens mamma og pappa følger smilende med i bakgrunnen.

«God jul og godt nyttår, fra vår familie til deres», lød hilsenen.

Riktig nok delte ikke paret selv hilsenen, og kontoen der bildet er delt fra er uverifisert. En talsperson for hertugparet bekreftet imidlertid til Sky News at julehilsenen var ekte.

Tilbakeholdne

At hertugparet den siste tiden har delt flere bilder av lille Archie, kan sies å være et relativt nytt valg fra hertugparet. De første månedene av sønnens liv, var de nemlig svært tilbakeholdne med å vise fram sønnen.

Ikke nok med at det gikk en hel måned før offentligheten fikk et ordentlig glimt av kongehusets nye tilskudd, Archie ble også døpt i en privat seremoni uten presse til stede.

Det var først på farsdagen at det første ordentlige bildet av Archie ble delt av foreldrene. Likevel var den lille sjarmøren den gang delvis dekket bak prins Harrys hånd, noe som førte til at mange ble skuffet over valget av bilde. Det bar kommentarfeltet tydelig preg av.

«Ok, jeg liker kongefamilien, men det bildet her er et slag i ansiktet! Vi forstår at dere vil holde ham unna offentligheten, men da trenger dere ikke legge ut bilder. Å skjule over halve ansiktet hans er et slag i ansiktet på følgerne deres», raste en bruker, og fortsatte:

STOLT PAPPA: Hertuginne Meghan og prins Harry viste frem sønnen Archie på offisiell reise til Cape Town. Video: Instagram/@sussexroyal / Rød Løper Vis mer

«Skjerp dere, din bror (prins William, journ.anm.) som en dag skal bli konge har vist bilder av sine tre barn. Hvorfor er ditt barn mer spesielt?».

«Jeg er lei av den leken her. Vis frem et ordentlig bilde i stedet for bilder med bortgjemte ansikter, kun føtter eller halve ansiktet», kommenterte en annen.

LES OGSÅ: Overgripere var æresgjester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer