Delte nye bilder av prins Oscar (22 dager)

Se, så stolt prinsesse Estelle (4) er for å ha blitt storesøster!

KRONPRINSESSE VICTORIA: Den flotte 38-åringen utstråler vakker morslykke på de nye bildene som det svenske kongehuset delte skjærtorsdag. Se det sjarmerende bildet av Estelle og Oscar i saken! Foto: Kate Gabor / Kungahuset.se
KRONPRINSESSE VICTORIA: Den flotte 38-åringen utstråler vakker morslykke på de nye bildene som det svenske kongehuset delte skjærtorsdag. Se det sjarmerende bildet av Estelle og Oscar i saken! Foto: Kate Gabor / Kungahuset.se Vis mer

SEOGHØR.NO: Den andre dagen i mars fikk det svenske kongehuset et nytt, lite medlem - da prins Oscar Carl Olof så dagens lys på sykehuset Karolinska i Solna utenfor Stockholm. Den lille gutten veide 3655 gram og var 52 cm lang da han kom til verden klokken 20.28.

Jubelen sto i taken for rojalister verden over, men den som kanskje tok nyheten om at det var født en liten prins var prinsesse Estelle (4) - for det var hun som fikk en søt liten lillebror! 

Skjærtorsdag delte det svenske kongehuset ferske bilder av den lille gutten, som både ligger på brystet til sin mor og i armene på storesøster Estelle. Alle er for anledningen kledd i lyseblå antrekk, og det er pappa Daniel som har tatt bildet av sine to søte barn.

STOLT: Blikket til prinsesse Estelle (4) sier mer enn tusen ord! Dette bildet ble delt på det svenske kongehusets nettside skjærtorsdag. Foto: Prins Daniel
STOLT: Blikket til prinsesse Estelle (4) sier mer enn tusen ord! Dette bildet ble delt på det svenske kongehusets nettside skjærtorsdag. Foto: Prins Daniel Vis mer

Barnebarn nummer fem på vei

Det er ingen tvil om at Estelle er en svært stolt storesøster, og at kronprinsesse Victoria, som nå er tobarnsmor, utstråler varme og morslykke. 

Om ikke lenge får det svenske kongehuset enda et nytt medlem, når prins Carl Philip (36) og prinsesse Sofia (31) blir foreldre for første gang. Terminen er beregnet til april-måned.

Sofia og Carl Philips baby blir kong Carl Gustaf (69) og dronning Silvias (72) femte barnebarn. Fra før har de prinsesse Estelle, prinsesse Leonore (2), prins Nicolas (9 mnd). Mon tro om den lille ankommer på kongens 70-årsdag 30. april?

LES OGSÅ: Prinsesse Estelle (4) er den nye retroprinsessen