Kongelige:

Delte bilde fra kongelig besøk

Den norske kronprinsfamilien var i Sverige for å besøke kronprinsesse Victoria og hennes familie.

SVERIGETUR: Kronsprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon og prinsesse Ingrid Alexandra besøkte sine kongelige slektninger. Foto: Lise Åserud / NTB
SVERIGETUR: Kronsprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon og prinsesse Ingrid Alexandra besøkte sine kongelige slektninger. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske og svenske kongefamilien har tette bånd, og deler slektstre. Kong Harald (84) og kong Carl Gustaf (75) er et stykke unna i slekt, men førstnevnte er gudfar til kronprinsesse Victoria.

Kronprins Haakon (48) er blant fadderne til den svenske prinsessen Estelle (9), og det samme er kronprinsesse Victoria (44) for den norske prinsessen Ingrid Alexandra (17).

Derfor er det naturlig at de to kongehusene har et godt forhold, og det viste de også med en Instagram-oppdatering lørdag.

Der kommer det nemlig frem at den norske kronprinsfamilien, med unntak av prins Sverre Magnus (15), var på besøk på Gotland for å besøke den svenske kronprinsessefamilien.

«Kronprinsparet og prinsesse Ingrid Alexandra tilbrakte noen flotte sensommerdager på Gotland i Östersjöen sist helg, sammen med den svenske kronprinsessefamilien. Kronprinsparet har tett og nær kontakt med de skandinaviske kongehusene, og satte stor pris på besøket hos kronprinsesse Victoria og prins Daniel», skriver det norske kongehuset i innlegget.

Også det svenske kongehuset har lagt ut bilde av de to familiene på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer