Kronprinsparet:

Deler spesiell påskehilsen

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit ønsker det norske folk en riktig god påske - og har én klar oppfordring.

GOD PÅSKE: Kronprinsparet ønsker alle en god påske, og kommer med en oppfordring til alle landets innbyggere før årets påskehøytid. Video: Det kongelige hoff. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For mange i Norge har påskeferien allerede startet - for andre er det noen arbeidsdager igjen. Uansett hvilken situasjon en måtte stå i, er det ingen tvil om at 10. april er Palmesøndag.

I den anledning har kronprinsparet valgt å dele årets påskehilsen. Hilsenen er blant annet delt på kongehusets Instagram-profil, med følgende tekst:

«Kronprinsparet ønsker alle en riktig god påske og sender en hilsen til alle som bidrar på ulike måter til frivillig arbeid rundt i landet - både nå i påsken og året rundt».

Hyller frivilligheten

I en video retter kronprinsparet fokus mot frivilligheten og krigen i Ukraina. De takker alle som bidrar i krisen.

- Dette gjør oss både rørt, stolt og glad, sier kronprinsessen om frivilligheten.

PÅSKEHILSEN: Kong Harald deler påskehilsen med folket. Video: NTB / Kongehuset Vis mer

- Nå går vi snart inn i påsken, og som vanlig er hjelpekorpsene med sin beredskap på plass, med sin trygghet for alle som har tenkt seg til fjells, sier kronprinsen.

Budskapet i årets påskehilsen er klart: De takker de frivillige, og oppfordrer til mer frivillighet for de som kan. Og det trenger ikke bare være de største oppgavene som gjør en forskjell, ifølge kronprinsessen.

- Vi sender en spesiell hilsen til alle som lurer på om akkurat jeg kan gjøre en forskjell. For det kan du. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Noen ganger er det nok å være en god nabo, eller en god venn. Du kan også melde deg som frivillig, foreslår kronprinsessen videre.

Avslutningsvis takker kronprinsparet til alle som stiller opp.

- Takk til alle dere som gir av dere selv og deres tid, og bidrar på ulike måter i frivillig arbeid. Vi ønsker alle en riktig god påske.

LES OGSÅ: Nå er de gift!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer