Den danske prinsefamilien:

Deler sjeldne feriebilder

Den danske prinsefamilien deler en sommerhilsen fra Frankrike.

SOMMERHILSEN: Prinsefamilien av Danmark nyter sommerdagene på et vinslott i Frankrike. Nå sender de en sommerhilsen gjennom Instagram. Foto: Det danske kongehus / Instagram
SOMMERHILSEN: Prinsefamilien av Danmark nyter sommerdagene på et vinslott i Frankrike. Nå sender de en sommerhilsen gjennom Instagram. Foto: Det danske kongehus / Instagram Vis mer
Publisert

Nylig ble det kjent at prins Joachim av Danmark (51) skal ta fatt på den prestisjefulle jobben som forsvarsattaché i Paris fra og med september. Men før den tid står sommerferien for dør, og i likhet med mange andre, tar også den danske prinsefamilien seg ferie.

Ferien tilbringer de i Frankrike, nærmere bestemt på vinslottet Château de Cayx, som er lokalisert i landsbyen Caïx.

Kommer med sommerhilsen

På Instagram har det danske kongehuset delt en aldri så liten sommerhilsen fra den danske prinsefamilien til deres følgere.

«Sommerhilsen fra Château de Cayx», står det skrevet under en rekke bilder som har blitt delt.

På det ene bildet ser man prins Joachim med barna prins Nikolai (20), prins Felix (17), prins Henrik (11) og prinsesse Athena (8), samlet rundt et bord. Familiehunden, en Bichon frisé med navnet Cerise, dukker også opp på ett av bildene. Der skuer den utover det som angivelig ser ut som vinmarker.

Prinsesse Marie (44) er derimot ikke å se på bildene, men skal ha stått foran kameraet som fotograf i stedet, ifølge Billedbladet.

Ut fra bildene å dømme later det til at hele familien nyter sommerdagene på slottet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer