Prinsesse Madeleine:

Deler sjeldent glimt av barna

«Madde» og resten av familien måtte nok en gang feire Sveriges nasjonaldag på avstand. Men i sommer returnerer de til hjemlandet.

LONG TIME, NO SEE: Prinsesse Madeleine og resten av familien kommer tilbake til Sverige i sommer. Søndag delte hun et nytt bilde av barna i anledning nasjonaldagen. Foto: NTB
LONG TIME, NO SEE: Prinsesse Madeleine og resten av familien kommer tilbake til Sverige i sommer. Søndag delte hun et nytt bilde av barna i anledning nasjonaldagen. Foto: NTB Vis mer
Publisert

De siste årene har prinsesse Madeleine (38) og ektemannen Chris O'Neill (46) vært nødt til å feire Sveriges nasjonaldag 6. juni på avstand - fra Florida i USA - der de holder hus sammen med de tre barna Leonore (7), Nicolas (5) og Adrienne (3).

Coronapandemien er selvsagt årsaken til at familien ikke har fått tatt del i den tradisjonsrike nasjonaldagsfeiringen i hjemlandet. Sist gang «Madde» og resten av familien deltok i feiringen, var i 2019.

Prinsessefamilien har imidlertid laget sine egne tradisjoner i utlandet. I likhet med i fjor, delte Madeleine på nasjonaldagen i år et hyggelig bilde av de tre barna med svenske flagg i hendene.

«Gledelig nasjonaldag til fineste Sverige», skriver prinsesse Madeleine under bildet av de tre små barna.

Innlegget har på ett døgn fått godt over 35 000 likerklikk.

Reiser til Sverige

Hjemme i Sverige feiret resten av den svenske kongefamilien dagen på ulikt vis på grunn av corona. Tidlig i forrige uke ble det kjent at prins Carl Philip (42) og prinsesse Sofia (36) ikke skulle delta i den offisielle feiringen grunnet pandemien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer