Prins William og hertuginne Kate:

Deler rørende bilder før begravelsen

Hertugparet hyller avdøde prins Philip før lørdagens begravelse ved å vise fram hans syv sjarmerende oldebarn.

DELER BILDE: Hertuginne Kate la onsdag ut dette bildet på Twitter. Foto: Twitter / KensingtonRoyal
DELER BILDE: Hertuginne Kate la onsdag ut dette bildet på Twitter. Foto: Twitter / KensingtonRoyal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag ble det kjent at prins Philip er død, 99 år gammel. Begravelsen finner sted lørdag, og onsdag - tre dager før - slipper prins William (38) og hertuginne Kate (39) et bilde av prins Philip og dronning Elizabeth (94) sammen med sine syv oldebarn for å hedre prins Williams avdøde bestefar.

GÅTT BORT: Prins Philip har gått bort 99 år hammel. Se og Hørs kongehusekspert tror dødsfallet kan bli samlende for de britiske kongehuset. Vis mer

Ble tatt for tre år siden

Bildet viser dronning Elizabeth og prins Philip sammen med prins George (7), prins Louis (2), Savannah Phillips (10), prinsesse Charlotte (5), Isla Phillips (9) som holder Lena Tindall (2), samt Mia Tindall (7).

Bildet av prinsen og dronningen, omgitt av de syv oldebarna skal ha blitt tatt på Balmoral Castle i 2018.

I et annet bilde - fra 2015 - er William og Kate fotografert sammen med prins Philip, dronningen, prins George og prinsesse Charlotte. Bildene er publisert på hertuginne Kate sin Twitter-profil.

«Vi deler i dag bildene av prins Prins Philip, og husker ham som pappa, bestefar og oldefar, skriver Kensington Royal på Twitter.

Uteblir

Lørdag ble det kjent at prins Harry (36) vil reise fra USA for å delta i bestefaren, prins Philips, begravelse, som vil finne sted i St Georges kapell i Windsor neste lørdag, 17. april, klokka 16.00 norsk tid.

Mens det ble bekreftet at prins Harry vil returnere til Storbritannia, var det ikke kjent om han ville få selskap av sin gravide kone hertuginne Meghan (39).

Denne uka kunne imidlertid en talsperson for paret fortelle at Meghan ikke blir å se i den kongelige begravelsen etter råd fra legen sin.

Duoen venter som kjent ei lita jente til sommeren, og 39-åringen har derfor fått beskjed om at det ikke er lurt å reise så seint i svangerskapet, skrev People tidligere denne uka.

LES OGSÅ: Prins Christian (15) flytter hjemmefra

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer