Fyrst Albert og fyrstinne Charlene:

Deler oppdatering om fyrstinnen

Hjemreisen kan bli betraktelig fremskyndet, røper fyrsten.

GJENFORENES: Ifølge fyrst Albert kan det nærme seg en gjenforening mellom fyrsteparet. Foto: Kevin Dietsch / Shutterstock / NTB
GJENFORENES: Ifølge fyrst Albert kan det nærme seg en gjenforening mellom fyrsteparet. Foto: Kevin Dietsch / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2021 har vært et tøft år for fyrstinnen av Monaco. Siden mai har Charlene vært «fanget» i hjemlandet Sør-Afrika.

Hun dro dit i utgangspunktet for å rette oppmerksomhet rundt beskyttelsen av neshorn, men i slutten av mai ble hun operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon - og måtte derfor utsette tilbakereisen.

I sommer måtte hun gjennom nok en operasjon, som holdt henne i Sør-Afrika i tre nye måneder.

For en drøy måned siden besvimte hun og ble innlagt på sykehus i landet. Hun ble imidlertid utskrevet dagen etter, og hoffet var kjappe med å opplyse om at det ikke var noen grunn til bekymring.

OPERERT: Finn Schjøll har operert og sender denne hilsen fra sykehussenga. Vis mer

Gode nyheter

Forrige helg kunne fyrstinnen imidlertid glede sine følgere med en hyggelig oppdatering på bildedelingstjenesten Instagram. Hun delte nemlig det første bilde av seg selv siden sykehusinnleggelsen hvor hun smiler og ser ut til være i god form.

«Gud velsigne», skrev hun til innlegget.

Nylig gjestet imidlertid fyrst Albert RMC Radio, hvor han delte den siste oppdateringen rundt hans kones situasjon:

- Hun er fortsatt i Sør-Afrika, men kommer hjem veldig snart. Vi må snakke med legene om et par dager, forteller han i programmet, gjengitt av Hello! Magazine.

- Formen hennes er bedre, men det har vært veldig vanskelig for henne fordi hun har hatt flere problemer.

Tidligere var det snakk om at fyrstinnen skulle returnere til Monaco mot slutten av oktober. Nå ser det imidlertid ut til at hjemreisen blir fremskyndet betraktelig. En gledelig nyhet for 43-åringen, som ikke har tilbrakt så mye tid med familien de siste månedene.

Sammen med ektemannen har hun tvillingene Jacques og Gabriella (6).

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpner seg opp om sin kreftsyke søster i Tv2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

Avviser trøbbel i ekteskapet

Fyrsteparet har begge vært ærlige om at den siste tiden har vært utfordrende, men ryktebørsen har lenge villet ha det til at det er trøbbel i ekteskapet som ligger bak reisen.

I et intervju med People avkreftet fyrsten ryktene:

- Hun forlot ikke Monaco i hast! Hun dro ikke fordi hun var sint på meg eller noen andre. Hun skulle til Sør-Afrika for å jobbe med stiftelsen sin der nede, og tilbringe tid med sin bror og noen venner, sa han ærlig.

Fyrsten fortalte videre at det hele var ment å være en reise på maks ti dager, men at hun var uheldig og fikk en infeksjon mens hun var på reisen.

Nå skal den eviglange ventetiden endelig gå mot slutten, og Monacos fyrstefamilie er snart gjenforent igjen.

TAR ALT: Den kreftsyke influenseren bestemte seg denne uka for å fjerne alt håret. - Jeg trodde det skulle være vanskelig, skriver hun på Instagram. Video: Instagram / @elin.kjos Vis mer

LES OGSÅ: Lander midt i grufull drapssak

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer