Prinsesse Estelle:

Deler nytt portrett av bursdagsbarnet

Prinsesse Estelle fyller ti år.

FYLLER ÅR: Her er den svenske kronprinsessefamilien fotografert sammen utenfor Haga slott i fjor vår. Foto: Linda Broström / Kungliga Hovstaterna
FYLLER ÅR: Her er den svenske kronprinsessefamilien fotografert sammen utenfor Haga slott i fjor vår. Foto: Linda Broström / Kungliga Hovstaterna Vis mer
Publisert

Den 23. februar 2012 stod jubelen i taket da kronprinsesse Victoria (44) og prins Daniel (48) kunne ønske sin førstefødte velkommen til verden.

Kort tid senere ble det kjent at den vesle prinsessen, som er nummer to i arverekken til den svenske tronen, hadde fått navnet Estelle Silvia Ewa Mary.

Onsdag fyller prinsessen ti år og tradisjon tro deler slottet i den anledning et nytt bilde av bursdagsbarnet.

Det er nemlig vanlig for mange kongehus i Europa å markere de kongeliges fødselsdager med å dele nye, kongelige portretter.

Tradisjonell feiring

Bildet av Estelle er tatt på slottet tidligere denne måneden, ifølge det svenske kongehusets hjemmeside.

Tiårsdagen hennes ble tilbrakt sammen med familien.

- Prinsessen feires tradisjonelt om morgenen. Deretter venter skole og jobb for foreldrene. Om ettermiddagen fortsetter feiringen på Haga med familien privat, fortalte hoffets informasjonssjef Margareta Thorgren til Svensk Dam onsdag formiddag.

Også på Instagram har kongehuset delt bilder av prinsessen.

I tillegg til portrettet ovenfor, så er det også postet et innlegg av bursdagsjenta sammen med sine besteforeldre, kong Carl Gustaf (75) og dronning Silvia (78).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer